Hava Durumu

Bitmedi gitti!

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2020 06:30

İşler yine iyiye gitmiyor sanırım. Şu zamana kadar öyle  böyle iyi idare etmiştik ama artık iyice zorlanmaya başladık. Gerçekten uzun zaman oldu. Güzel idare ettik yalan yok. Sabırlı insanlarız biz.

Olağanüstü durumlara da alışığız. Evet.  Ama...

Özgürlüğümüze de cok düşkünüz. Ondan diyorum iyi dayandık diye. Çok ödün verdik kendimizden her şeyden. Yaparız dedik, atlatırız dedik, başarırız dedik, güvendik kendimize. Oldu da. Tam bitmesede büyük riski atlattık gibi sanki. Ama ne illetmis ki gitmek bilmedi bilmiyor da. Sanırım bi zaman daha gitmeye de niyeti yok. Ve bizim de sabrımız artık son bulma noktasına geldi. Ve kötü haber bu pazardan sonra resmen yaz geliyormuş. İşte bundan sonra eyvahlar olsun.

Şu an bile çocukları evde tutamıyorsun. Artık ne bulabilirsin ki oyunların bahanelerin oyalamaların, anlatmaların, kızmaların...

Bitti. Artık anlatamıyorsun da zaten seninde mecalin kalmadı. Ruhen çok yoruldum, bedenimiz dinlendi ama...

 Kafa bozuk olunca bedenin dinlenmiş pek fayda sağlamıyor. Hep bir stres hali hep bir gerginlik.

Hadi bitti artık, azaldı artık, kurtuluyoruz artık dedikçe; baktık bitmiyor ve niyeti de yok iyice gitti kafalar.

Ve hal böle olunca ipleri gevşeyenler de çok oldu ipler gevşeyince de gidesi gelen de kalmaya karar verecek neredeyse.

Evdeyiz 2 ay oldu. Fazlası da var galiba saymayı bırakalı da çok oldu . Çünkü saydıkça daha da gerildiğimi fark ettim saldım gitti. Ama duyuyorum görüyorum anlatıyorlar haberlerde izliyorum . Hep nedense bir eve girmeyen kesim var geziyor millet. Bir ilçemiz de herkes birbirine iftara falan gitmiş. Kapı önünde komşularla oturmalar falan. Pazarlar desen kontrol falan yok tıklım tıklım sıkış sıkış.

Bugün eşim gelmiş pazardan diyor ki "yok ya bu iş bitmez ,bi görsen pazarı çatlarsın sinirden" dedi.

Evet hepimiz sıkıldık patlayacağız evet yaz geldi evet baharı kaçırdık evet biliyorum çok zor. Bir kaç tane sebepsiz ağlama krizi geçirdim bende evet. Ama nolur sabretsek az daha. Kökten bitse şu illet.

Şey gibi hissediyorum bir seyi çok istemişiz sabretmişiz çok çalışmışız yüzmüşüz yüzmüşüz kuyruğuna gelmişiz hooop bir anda bıkıp olmuyor artık yeter değip birakiver misiz gibi. En başa dönmesek bari. Sanırım artık umudum da bitiyor.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.