Hava Durumu

Bir korkuları var

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2020 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 07:30

Bu kudurmuş köpek gibi nereye saldıracaklarını şaşırmalarının başka açıklaması olamaz. Sanki bir aceleleri varmış gibi hemen halletmeleri gerekiyormuş gibi, hızla oraya buraya bodoslama saldırmaya başladılar.

Alçakça, adice, şerefsizce...

Bir değerleri de yok, bir ılımanlıkları da yok, hoşgörü desen zaten DNA'larında yok, her şeyin bir usulü vardır ya, savaşın bile... Onlarda usulün lügat karşılığı yok. Sadece bir tek emelleri var, yok etmek. Öyle böyle de değil vahşice yok etmek. Zevk ala ala yok etmek. Şeytanda var olan özellikleri bünyelerinde taşıyorlar. Öyle bir hırs, intikam, nefret dolular ki.

Bugüne kadar yaptıkları da yetmiyor. Az geliyor... Ne kadar Müslümanım diyen varsa ortadan kaldırmak istiyorlar.

En başta Fransa. Delirmiş durumda. Karsısında en büyük tehdit olarak gördüğüyse Türkiye.

Nasıl bir nefret öyle böyle değil. Artık o sahte gülümsemesi bile kapatamıyor gözünün o vahşi parıltısını.

İlk başkan seçildiğinden beri işim gereği yakın takipteydik bütün liderleri ve en çok Macron bana içten pazarlıklı gelmiştir.

Adamın her hali planlı programlı. Hiçbir mimiğini boş yere kullanmıyor. Ağzı gülse bile zoraki hiçbir zaman o gözlerini saklayamadı. Bir yerden hep açık verdi. Öyle güçlü bir duygusu var. Tek amacı ufak bir bahane bulmak sadece. Sonrası mı?

Tüm İslam diyarlarını içindekileriyle, sevenleriyle, hoş görenleriyle, adil davrananlarıyla birlikte ateşe vermek. Canlı canlı yakmak gibi hayalleri var adamın.

Sadece bir bahane...

Deliler gibi o anı yaratmaya uğraşıyor. Ve en önce Türkiye'den başlamak istiyor. Boşuna değil 4 bir tarafımızı ateş çemberine almaları. Bunun için varını yoğunu ortaya koyuyor Macron şeytanı. Yetmiyor ardı ardına açık açık saldırıyor. Sadece bir hareket bekliyor. Bir karşı çıkma, bir baş kaldırış, bir ayaklanma... Belki bir söz.

Oynuyor kozunu ve hazır bekliyor sadece.

En büyük zaafımızdan vuruyor şimdi de. Peygamberimizden...

Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatürler, devlet kurumlarına ait binalarda gösterime sokuldu.  Karikatürler binalara yansıtıldı.

Ve biliyor ki buna tepki elbet gelecek. Buna elbet sessiz kalınmayacak.

Tek bununla da kalmayacaklar gibi duruyor. Artık işleri iyice hızlandırdılar. Sadece Fransa değil uğraştığımız ki.

Şimdi de ABD; Türkiye'de terör saldırısı gerçekleşme ihtimali bulunduğunu belirterek İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'da vize faaliyetlerini durdurdu. Elçilik, ABD vatandaşlarını uyardı...

Daha önceki yıllarda ne zaman böyle bir önlem alsa Amerika, gerçekten Türkiye'de bir terör olayı baş gösterdi. Her şeyleri planlı ve programlı. Hızla hedefledikleri yere varmak istiyorlar.

Ama bizim inancımız başka bizde biliyoruz ki "Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. İnkar edenler seni tutup bağlamaları, öldürmeleri, ya da sürmeleri için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlarken Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en iyisidir."

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.