Hava Durumu

Bir açın da alıcı gözüyle izleyin

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 07:30

Son zamanlarda ciddi ciddi bu dizi yapımcılarının bilerek ve isteyerek böyle davrandığını, özellikle seçerek sırf gençleri, çocukları yozlaştırmak için bu senaryoları ortaya attıklarını düşünmeye başladım. Evet hep denirdi ama pek umursamaz kulak ardı ederdim. Amann dizi değil mi altı üstü eğlence işte. Düşüncem buydu.

Ama değil! Altı üstü eğlence değilmiş yani daha yeni görüyorum. Pazartesi günü can sıkıntısından bir şey izleyeyim bari dedim. Başladım kanal gezmeye. Gördüklerim;  ilk kanal "Koca bir konak. İçi de cadı kazanı...  Olmadık yok ne ararsan. Aklına gelen gelmeyen her türlü pislik, yasak, abes... Olmayacak ne varsa. Bakın burası önemli. Burada zaten uyandım bende. Olmaması gereken ne varsa. Halbuki yeni değil ki bunlar. Bende hepimiz gibi önüme ne koyulursa bakıyorum sorgulamadan. Koyun gibi önümüze ne koyarlarsa bu ne demeden yiyoruz. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Kardeş dahi önemli değil. Hiç önemli değil. Neden? Çünkü mevzu bahis aşk. Aşk! Bir tek bu önemli gerisi teferruat. Herkesi aldatabilirsin bunun uğruna... Kıymetli çünkü her şeyden (!)

Daha fazla dayanamadım değiştirdim. Sonraki kanal "vurmalı kırmalı boool küfürlü asmalı kesmeli" sözde aile önemli ama herkes her haltı yiyor. Herkesin karısı çocuğu var ama metresleri de var ayrıyetten. Ama aile önemli(!) Konumuz aile.

Evet, önemli! Neden mihenk taşımız aile. Her haltı yiyeyim ama köşede dursun aile. Bir yere ayrılmasın kapıdan dışarı çıkmasın aile. Ama ben her haltı yiyeyim. Sarmadı değiştirdim denk geldiğim daha beter. Namus, geçmiş, çocuk, intihar, gelecek,söz, gelinlik... Ohoo neler neler...

Kendi aramızda konuşmadığımız şeyler evimizin içinde hepimizin arasında bangır bangır. Her evde!

Bir tane ele avuca gelen yok. Haa bir yarışma programı hariç. Daha da var saymadığım. Bu sadece pazartesi kuşağı bunun daha gelecek 6 günü var.

Bir tane öğretici bir şey yok. Örnek alınacak bugünde bunu öğrendik diyeceğimiz bir tane bir şey yok. Bende saf gibi izliyorum. Sıkılınca değiştiriyorum ama beynime işliyorlar. Dönüp duruyorlar. Sinir oluyorum. Geçen yine gezinirken eşim, "Bu neymiş konusu ne diye?" diye sordu. "Ovvv bir başlarsam şimdi, şaşar kalırsın ben bir hata ettim, izledim, öğrendim konusunu. Sen hiç bilme boşver kirletme zihnini" dedim. "O kadar mı kötü?" dedi. 'Kötü' kelimesi artık bazı şeyleri anlatmaya yetmiyor, yetemiyor artık... İğrenç, mide bulandıran katran kara ...

Bunlarda tesadüf olamaz. Tesadüf diye bir şey de yok ayrıca hayatta. Hepsi bilinçli. Bilinçli olmasa hepsi anlaşmış gibi bütün iğrençlikleri bir araya getirmiş olamazlar. Bir amaç var ortada. Ve başarılı oluyorlar. Ev hanımlarından bahsetmiyorum. Onlar bu yozlaşmanın en alt katmanı. Evet önemli katmanı ama asıl önemlisi gençlik. Gerçi önce kadınları bozuyorlar. Daha çok para, elbise, makyaj, pırlanta, altın, mücevher, pahalı arabalar, aşırı (olmayacak ve olmamış bu güne kadar) cömert yakışıklı düşünceli hepsi bir arada kocalar... Para şan şöhret servet....

Sonra kendilerini evlerini kocalarını çocuklarını hatta(!) beğenmemeye mutsuz olmaya başlıyorlar. Onlardan istiyorlar izlediklerinden. Sonrası mı işte kavga, gürültü falan filan.

Sonra çocuklar... Gençler... Onların ne olduklarını benim söylememe gerek yok siz görebilirsiniz.

Hepsinin telefonunda zaten var hepsinin ayrı ayrı hesapları var. Açın bir Tik Tok'larına. Bir girin ne olmuşlar kendiniz görün. Nelere emek harcıyor geleceklerimiz kendi gözlerinizle görün.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.