Hava Durumu

Artık yerleri mi değişsek?

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2022 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 04:26

Bazen çok merak ediyorum bizim gibi bir millet var mı diye.

Bizim gibi özünden, olduğundan, olacağından, anasından, babasından, atasından,geçmişinden, tarihinden hatta şimdiki halinden utanan başka bir millet var mı?

Bu ne kin bu ne öfke bu nasıl bitmek tükenmek bilmeyen bir haldir. Aşağılamak için yarışa giriyor millet Allah’ım!

Olma ya olma, şuan olduğun kişi olma madem. Git nasıl istersen öyle yaşa, kimle istersen kim gibi olmak istersen öyle ol,kimi benimsemek istersen onu benimse.

Neden bu öfke? Kimseyi zorla bir yerde tutan yok, zorlayan yok, kal diyen yok,yok illa bu hal üzerine olacaksın diyen yok...

Yok Allah yok işte. Ama bunların dertleri başka dertleri sadece kendileri değil ki. Dertleri her şey evet her şey. İstemedikleri ne varsa kendileri dahil kimse istemesin istemeye yeltenmesin tümden ortadan kaldırmak gayeleri. Neden nefret ediyorlarsa onların hepsinin yok olsun arzuları var. Hatta bütün ülkenin gerekirse dünyanın hafızalarını sildirmek isteyecek kadar ruh bozuklukları var.

Herkesin hür iradesi vardır, insana akıl verilmiştir, ölçebilsin tartabilsin diye baktın aklın yetmiyor sana göre değil olduğun yer terk edersin orayı bana uygun değil ben kendimi oraya ait hissetmedim dersin  sıyrılırsın işin içinden sonrası artık senin bileceğin iş kime ne denebilir ki.

Ama yok o kadar kinleri var ki hızını alamayıp da taaaa ilk insana kadar gitti artık sövme sevdaları. O kadar zıvanadan çıktılar yani.

Nerden geliyor peki bu pişkinlik? Aaa onlar sanatçı. Değil mi? Kutsal onlar, onlar ne söyleseler yeridir. Sanata ve sanatçıya ne olursa olsun dokunulmaz. Anana da babana da sövseler bir bildikleri vardır. Sanat dedin mi akan sular durur.

Sanat dedin mi durup düşüneceksin alıp başın üzerine taşıyacaksın.

Adam seni insan yerine koymamış mı, bir böcek gibi ezmiş mi, üzerine çıkıp tepinmiş mi olsun vardır bir bildikleri. Onların düşünceleri esastır gerisi teferruat, olmaması gerekendir. Onlar için halk cahildir,fikri yoktur,onlar yularından tutup çekilmesi gereken varlıklardır.

Bakınız sayın İmamoğlu da tam olarak böyle demese de aynı yere varıyor işi ucu ne demiş;

"Sanatçıdır konuşacak.Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz."

Gündem değiştirmek mi?

İyi misiniz? Yada dalga mı geçiyorsunuz? Durup dururken gündem yaratan kim Allah aşkına? Ses kısmak mı?

Bakın ortada müthiş bir dalga var. Baya baya koskoca ülke ve halkla kelime oyunu oynuyorlar, dalga geçiyorlar gözümüzün içine baka baka. Biz her istediğimizi yaparız, kimsenin de bize dur demesine gücü yetmez kafaları hala.

Hala...

Madem öyle... Gündem mi değişse acaba?

Sevgili halkım bir iç sesimiz neymiş onu mu yüksek sesle söylesek ne yapsak.

Veya artık bir sanatçılar sussa da halk mı konuşsa ne yapsa.

Ne dersiniz yeridir çünkü artık.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.