Hava Durumu

Adam mı seçiyor bu hastalık

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 07:30

Benim iyice kafam karıştı. Doğru bildiklerime ve gördüklerime de acaba mı diye bakmaya başladım. Paranoyaklık da eklendi yeni özelliklerimize hayırlı uğurlu olsun bakalım. Artık gerçekten Rabbim hayırlara çıkar bizi diye dualar etmeye başladım ciddi ciddi.

Farkında mısınız, ne kadar çok şeyi sorgulamamıza yeniden düşünmemize vesile oldu bu pandemi. Ne çok sorular birikti içimizde çözümü bekleyen. Mesela benim aklımda tilki gibi kırk dönen milyon tane soru var ama cevabı yok. Muhatap yok.

Mesela; biz şimdi vakalar düşsün diye kapandık değil mi yani biz öyle biliyoruz. Çünkü durum vahim bir hale doğru gidiyordu olması gereken buydu falan filan. Peki sorarım neden her haberde konuşmada, açıklamada kapanmanın ardından turizm sezonu bağlanıyor sona?

İki haftaya 5 binin altına indirmeliyiz vakaları durdurmalıyız ki turist gelsin!!

Kapanmanın ardından 30 milyon turist bekleniyor!

Yeni bir genelgeyle 10 küsür ülkeden PCR testi istenmeyecek!

Oteller de turist dolu şimdiden, onlar denize girebilir, sokakta yürüyebilir ama biz evlerdeyiz! Neden?

Evlerde olmada bir sıkıntı yok olması gerekiyorsa olmalı sıkıntı orada değil sıkıntı bu niye herkesi kapsamıyor.

Yahu bu korona adam seçiyor da bizim mi haberimiz yok. Yav tamam para lazım elbet turist lazım hepsi lazım ona kimsenin de bir şey dediği yok ama sanki sadece onlar önemliymiş gerisi teferruatmış gibi lanse edilmesine ben kıl oldum ne yalan söyleyeyim.

Ortada ciddi mi ciddi adam öldüren hatta bulaşan bir hastalık, bir salgın var. Hemde dünyayı kasıp kavuranından. Ülkelerin sağlık sistemlerini çökerteninden. Sokağa çıkma yasağı getireninden. Vakalar almış başını gitmiş tek derdimiz yaz sezonuymuş gibi bir izlenim çıkıyor ortaya. Bu kadar salgın hastalığın ortasına kafile kafile turist gelecek? Hem de test mest istenmeyecek.

Ee hani salgın hani pandemi...

Aklımda deli deli sorular.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.