Hava Durumu

Zafer Günümüz Kutlu Olsun

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2019 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 07:00

Bugün bir zaferin, bir sonun ve en önemlisi de yeni bir başlangıcın yıl dönümü. Küllerinden yeniden doğacak olan bir milletin tarih sahnesinde verdiği bir mesajın yıl dönümü. Malazgirt'te, İstanbul'un Fethinde olduğu gibi Çanakkale'de düşmanlarına diz çöktüren yiğit bir milletin övüncüdür bugün.

Cennet vatanımıza göz dikmiş, binlerce insanın göz yaşlarını akıtmış alçakların yerle bir oluşunun yıl dönümü.

Akıllarında "insanlığı" öldürmek, dünyada en ufak bir merhamet kırıntısı bırakmama üzerine planlar bulunan duygusuz insanlar birliği, yenilgilerinin yıl dönümünde yine insanlığımızı hedef alıyorlar. 49 tane masum insanı, en masum oldukları anda sırtlarından vuruyorlar. Kötülüğün icad olduğu ilk günden, kıyamet gününe kadar durmayacak olan duygusuz insanlar birliği, hak ettikleri değeri elbette Allah'ın huzurunda bulacaklardır.

Yeni Zelanda'da yapmış oldukları terör faaliyeti sonrasında özellikle Batı'da var olan İslamofobya yeniden gündeme taşındı. Ancak mesele fobi olmaktan daha da öte.

Fobi adı altına sığınarak, yaptıkları hain faaliyetleri yumuşak dille anlatmaya çalışıyorlar. Ancak hainin kimliğinde "sözde" müslümanlık bulunduğu zaman asla meseleler fobi olmuyor, düşmanlık oluyor.

Kelime oyunları ile aklımızı hedef alan alçaklar sürüsüne vereceğimiz en önemli mesaj kelimelerin doğru kullanımı olacaktır. Akademik çalışmalar ile aslında islamofobyanın fobiden öte olduğunu anlatmamız gerekiyor.

Çanakkale Savaşı'nda yedi düvele karşı sürdürdüğümüz mücadeleyi bugün de sürdürüyoruz. Gerek hain terör saldırıları, gerek 15 Temmuz alçak girişimi, gerekse de dünyanın öbür ucundaki bir camiye yapılan saldırı. Her ne olursa olsun yine hedeflerine koydukları ülke cennet vatanımız oluyor.

Geçtiğimiz cuma yayına giren "Türk İşi Dondurma" filminde de Çanakkale cephesine gidemeyen iki cengaver Türk'ün yaşadıkları duygular ve milletimiz için yaptıkları kahramanlıklar anlatılıyor. Vakti olanların gitmesini tavsiye ederim.

Allah tüm şehitlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Bir daha milletimize İstiklal Marşı yazdırmasın.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.