Hava Durumu

Vefalı Türk geldi

Yazının Giriş Tarihi: 14.10.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.10.2019 07:30

Barış Pınarı Harekatı başlayalı henüz bir hafta olmamışken tüm dünya ülkeleri PKK/YPG unsurlarını savunmak amacıyla çeşitli oyunların peşine düşmeye başladı. NATO, Arap Birliği, Avrupa Parlementosu ve Amerikan Senatörlerin çeşitli itham ve tehditlerine karşılık sayısı iki elin parmağını geçmeyen, ülkemizi bu zorlu mücadelede destekleyen ülkeler sayesinde devam ediyor.

Devam ederken, bizler biliyoruz ki; Türk ordusu daima mazlumların dostu, kalleşlerin düşmanıdır. Ancak, dijital iletişim kaynakları ile Avrupa insanını korkuya sevk edecek olan Türkiye ile DAEŞ bir arada, Türkiye DAEŞ'e yer açmaya çalışıyor, Türkiye Kürtlere soykırım uyguluyor gibi konularda yaptıkları yersiz açıklamalar ile kamuoyunu yanlış bilgilendiriyorlar.

Bizler bu konuda bilgilendirici ve doğruyu öğütleyici söylemleri paylaşmaya çalışsak da maalesef dünya kamuoyu doğruları görmek yerine, işine geleni görmeyi tercih ediyorlar. O kadar ki, basın görevlilerine yapılan Sniper saldırısını dahi görmezden geliyorlar.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu zorlu terör mücadelesinde hep birlikte, tek vücut olarak dualarımızı ve desteklerimizi göstermeliyiz. Allah ordumuzun yardımcısı olsun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.