Hava Durumu

Sevdamız Türkiye

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2018 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2018 07:46

Biz bir olalım diyoruz, yeni bir oyun kuruyorlar.

Büyük Türkiye diyoruz, türlü ithamlarda bulunuyorlar.

Türkiye sevdalısıyız diyorlar, büyüyen Türkiye gerçeğini görmezden geliyorlar. Bizim vazifemiz ise göstermek.

**

Fethullahçı Terör Örgütü operasyonları sonrasında CHP safına geçiveren SP'ye başka bir kardeş geldi. Bu sefer oyun daha büyük ve çetin. Allah sonumuzu hayra çıkarsın.

Osmanlı Devleti'nin en önemli değeri kazandığı AK Parti iktidarı döneminde, çeşitli sanat projeleri ve kutsal alanların, türbelerin sahiplenilmesi gibi önemli adımlar atıldı. Şimdilik burada kalsın..

**

Sınırımız Suriye'de, Müslüman kardeşlerimiz Yemen'de, Arakan'da çeşitli zulümlere maruz kalırken Ensar olan Türkiye, muhalefete rağmen 'misafir' kardeşlerimize sahip çıkıp ekmeğini bölüşüyor. Bunu da burada bırakıyorum. Birazdan hepsini toparlayacağız.

**

Son günlerin en popüler isminden bahsedeceğim: Abdülhamid Osmanoğlu. 2. Abdülhamid Han'ın torunu. AK Parti Hükümeti döneminde Filinta dizisiyle başlayıp, Payitaht dizisiyle devam eden ve yalnızca televizyonda değil kültürel anlamda da tarihi değerlerimizin tanınması için Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen 'Vefatının 100. Yılında Sultan 2. Abdülhamid ve Dönemi' kongresi gibi birçok çalışma yapılıyorken, rahmetli Erbakan Hocamızın oğlu Dr. Fatih Erbakan'ın yeni partisinin kurucularından birisi.

Tüm bunlar bildiğimiz, normal karşılanabilecek olaylar. Ancak MHP-İP ile başlayan ayrışmalar AK Parti'ye sıçrama tehlikesiyle karşı karşıya. Özellikle, ümmet ve tarihi değerlerimiz adına tüm muhalefete rağmen çalışmalarını sürdüren Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı bir vefasızlık ve halkın sağduyusunu zedeleyecek bir tweet'ten dolayı kendisinden bahsetmek istedim.

'Yeniden milletin umudu olmak, yeniden ümmetin övüncü olmak için...' dileyenler devamını okuyabilir.

Hiç kimse unutmamalıdır ki, 15 Temmuz gecesinde milletimiz 'bir' ve 'diri' olduğunu yedi düvele göstermiştir.

**

Düne Dair...

İlk olarak Başöğretmenimiz Mustafa Kemal olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.