Hava Durumu

Sen kimsin ya!

Yazının Giriş Tarihi: 05.08.2018 07:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.08.2018 07:07

Gündemimiz her hafta olduğu gibi bu hafta da çok başka boyutlara taşındı. Ama bu sefer gündem geçen haftalarda olduğu gibi suni değil son derece gerçek.

Amerika Birleşik Devletleri ve bitmek bilmez isteklerinin son aşaması olan Türkiye Devleti bünyesinde tutuklu bulunan bir rahibin salıverilmesini isteyerek, Türk özgür hukukuna ve uluslararası hukuk kurallarına aykırı söylemlerle, yaptırım safsatalarında bulunuyorlar.

Öncelikle MİT operasyonuyla, ardından Gezi provokasyonuyla ve en son hain FETÖ kalkışmasıyla, Türk halkı göstermiş olduğu yerli ve milli duruşuyla ABD'nin isteklerine ve dayatmalarına boyun eğmeyeceğini göstermişti. Bağımsız ve şahlanan yeni Türkiye figürüne darbe vurmak isteyen ABD ise son operasyon olarak rahip projesini gündeme getirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin dik duruşunun ardından bakanlara yönelik yaptırım kararlarına da sert karşılık bulunca diyalog kapısının açık olduğunu Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu'na bildirdiler.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun attığı tweet ise Türk milletinin hislerine tercüman olmuştu.

100 günlük hükümet projesini açıklayan Başkan Sayın Erdoğan, tüm tehditlere rağmen şahlanışın devam edeceğinin sinyalini verdi.

Sosyal medyada gündeme gelen ekonomik çöküş söylentilerinin de aslında suni ve yersiz olduğunu da bu projelerle görmüş olduk. Tüm hain kalkışmalar karşısında soğukkanlılığını koruyan milletimiz, sosyal medya üzerinden gerçekliği yansıtmayan verilerle korku salmaya çalışan "provakatif" hesapların da farkında olarak paylaşımları desteklemeli.

Son söz olarak:

Necmettin Erbakan; Banane Amerika'dan!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.