Hava Durumu

Hedefimiz gençlik

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2018 06:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 06:50


Yaklaşık 1 haftadır Ankara'da bulunuyorum. AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi'yle alakalı çeşitli söylentiler her zaman olduğu gibi yine vardı. Sonucunda ise konuşulanlar oldu ya da olmadı orası ayrı bir konu.

Tüm bu gündemin öte tarafında ise halk arasında kalıplaşmış bir kaç kelimeyle alakalı saptamalarda bulunmak istiyorum.

"Soğuk Siyaset" ve "Gri Ankara"; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ankara'ya doğru baktığımda gördüğüm manzara bize sıkça söylenen gri Ankara söylemini doğrular nitelikteydi. Bitki örtüsü ve her yanını saran binalarla tam bir bürokrasi şehri olarak devam ediyordu. Ancak, bürokrasideki gençleşmenin manevi anlamda bu gri ve soğuk kelimelerini silmeye doğru bir atılım olduğu kanısındayım.

AK Parti Bursa milletvekillerimizi makamlarında ziyaret etme imkanına ulaştığımız bu süreçte en dikkat çeken isim bana göre Sayın Refik Özen oldu. Kendilerine henüz makam odası tahsis edilmemesini espriyle karşılayıp bizi ağırladı, bahçe sandalyelerinde çekindiğimiz fotoğrafı "makamımda ağırladım" diyerek paylaşması siyasilerin yalnızca "ciddiyet temsilcisi" olmadığını da gösterdi.

Öte taraftan Türkiye'nin en genç milletvekili olan ve aynı zamanda TBMM Katip Üyesi olan Sayın Rümeysa Kadak ise sosyal medyayı kendisini siyasi soğukluğa sokmadan kullanıyor olması da biz gençler için bir rol model oldu..

Ve son olarak;

Bursa Milletvekilimiz Sayın Dr. Mustafa Esgin'in de gençliğe verdiği değeri unutmamamız gerekiyor. Umuyorum ki bu yeni dönemde gençleşen ve metal yorgunluğundan arınmış siyasetçiler sayesinde 31 Mart seçimlerinde de Türkiye'nin şahlanışına şahitlik edeceğiz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.