Hava Durumu

Hain, vatan haini

Yazının Giriş Tarihi: 15.07.2018 06:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 06:53

Gün güzel başlamış olsa da, temmuzun yakıcı sıcağı altında içime düşen bunaltı parçacıkları ile başa çıkmak oldukça zor. Başıma açmış olduğum hazırlık yüzünden de yazımı İstanbul'a gömmüş olmanın öfkesiyle kulaklıktan gelen Gürkan Uygun sesi diyordu ki, "Bu şehir girdap."

Ancak gecenin yakan sıcağında sözler şöyle devam edecekti,

"Yezidin harcı zulüm

  Yiğidin burcu ölüm"

~

"Ey Ordum!"

16 Temmuz ikindisinde henüz kimsenin gönlündeki ateş sönmemişti ki, Kısıklı Cumhurbaşkanlığı Konutu önünde toplanmış binlere söylenilmiş bir söz tüm gecenin ateşini feraha kavuşturan cinstendi.

~

"Durmayın evde, meydanlara inin!"

Yunan adalarına kaçma fikrini gözünü kırpmadan reddedip, ardında F16'ların tehdidiyle vatandaşlarıyla omuz omuza, yiğitçe çarpışmayı seçen ve yine 14 yıllık hükümeti sürecinde yorulmadan, usanmadan 'Büyük Türkiye' ülküsüyle koşturan bir liderin emriyle millet sokaklara inmişti.

~

"Minarelerimizi sen ezansız bırakma Allah'ım!"*

Sâlalar yükselirken minarelerden, hainler saldırırken orantısız silahlarıyla, hain sevici siviller ise camileri hedef almıştı.

~

"Ölümü öldüren gençler!"

Sultan II. Abdülhamid zamanından bu yana çeşitli darbelerle susturulmaya çalışılan Türkiye Devleti makûs talihini 15 Temmuz akşamında yenmişti.

Teknoloji çağının gelişmişliği ve de Yüce Rabb'imizin yardımı ile kesilemeyen iletişim kanalları sayesinde, "FaceTime görüşmesi" ve çeşitli sosyal medya çağrılarıyla tüm "vatanperver"ler meydanlardaydı. 7'den 70'e.

Sabah olup hain teşebbüs bastırılmış olmasına rağmen, henüz Reis'ini görememiş cumhurun endişeleri dinmemişti. Tam o sıralarda, Cumhurbaşkanlığı Konutu'ndan bir ses yükseldi, "Ey Ordum!". Tüyleri diken diken olmuş tüm Türkiye, gözlerinden süzülen yaşları engelleyemiyordu.

~

"Vuruldum

 Ama gurbeti tam alnının ortasından vurdum"

15 Temmuz Hain Fetoş ve avanesi işgal girişimini vatan sevgisiyle püskürten milletimiz, Gezi Olayları'nda olduğu gibi bir kez daha "kukla" Türkiye girişimi olursa gözlerini bile kırpmayacağının mesajını vermiş oldu.

~

"İşte ordu işte komutan"

KORKUTAMAYACAKSINIZ, YILDIRAMAYACAKSINIZ, SİNDİREMEYECEKSİNİZ! Ve en önemlisi ise, BÜYÜK TÜRKİYE'MİZİ HAİN SALDIRILARINIZA KURBAN EDEMEYECEKSİNİZ!

~

"Ben vatanıma vuruldum

  Ben vatanımda vuruldum

  Ama düşmedim, yükseldim

  Yıldızları da geçtim"**

15 Temmuz Alçak İşgal Girişimi'nin 2. yıldönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve Fatihalarla anıyorum. Allah yüce Türk milletimizi yerli/yersiz hainlerle karşı karşıya bırakmasın. Ulu devletimizin her noktasından son hain temizlenene kadar durmadan çalışacağız. Büyük Usta'nın da Neşet Ertaş'tan aktardığı gibi:  "Aşkınan koşan yorulmaz!"

*Arif Nihat Asya'nın Dualar ve Aminler kitabındaki Dua şiirinden alınmıştır.

**Dr. Kerem Kınık'ın yazdığı Serhat'ım türküsünden alınmıştır.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.