Hava Durumu

Dört tarafı kaos kaplı ülkemiz

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2018 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 07:30

Ülkemiz 3 tarafı denizlerle, güneydoğu sınırları acıyla kaplı bir ülkeyken şimdilerdeyse kuzeyi savaşla kaplı bir ülke haline geldi. Bir taraftan da Ege Denizi'nde rutin haline gelmiş 'Yunan kendini bilmezliğini' de unutmamak gerekiyor.

Karadeniz'de meydana gelen Ukrayna-Rusya geriliminde "Türkiye'nin konumu ne olacak?" sorusu hala gündemi meşgul ederken Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın arabuluculuk teklifi ortaya çıktı. Bu gergin ortamın dünya üzerinde yeni bir mülteci akımı oluşturup, daha fazla insanın zulüm görmesine yol açmaması dileğiyle...

**

G20 Zirvesi ile dünya devleri Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te buluştu. Güvenlik gerekçesi ile de Arjantin'de 2 günlük resmi tatil ilan edildi. (Yaşanan "holiganizmin" sınırlarını aşması sonrası 4 kez ertelenen Arjantin'de oynanması planlanan futbol maçının, olaylardan arındırılmak amacıyla Güney Amerika dışında oynanmasına karar verildi.)

G20 Zirvesi'nde ise önemli bir görüntü meydana geldi... Dışlanmışlık!

Cuma gününün gecesinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın, Arjantin'de başlatılan Cemal Kaşıkçı soruşturması sonrasında otelini terk edip Suudi Büyükelçiliği'ne sığındığı söylentiler arasında.

**

AK PARTİ'DE GÜNDEM 'YEREL SEÇİM'

Son günlerde belediye başkanı aday adayı olmak isteyen Bursa AK Parti ilçe başkanlarının istifaları gündemde. Sonuç her ne olursa olsun çalışmalarını sürdüreceklerine inandığım parti gönüllüsü olan "eski" başkanlar umarım başkan seçilmedikleri durumlarda da dert edindikleri yeni ve büyük Türkiye hayallerinden vazgeçmezler.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.