Hava Durumu

Dede bu soruyu çözemedim

Yazının Giriş Tarihi: 24.09.2017 11:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 11:25

Dünyanın en değerli coğrafyasında, son zamanların en basiretsiz eğitimli bireyler görmek ve buna canlı şahitlik etmek, en az bazı kişi ve olayların canlı şahidi olamamaktan daha can yakıcı.
21 Eylül Perşembe
Saat 19.46, bir haber kanalında ağzından pislik saçan bir parti sözcüsünün sözlerini dinlemek zorunda kaldım. Eğitimdeki basiretsiz girişimlerimizin ve bir türlü yakalayamadığımız "Aranan Kan" eğitim sistemimizi eleştirirken diyor ki, torununun sorusunu çözemediği için değiştirdi. 
Eğitim konusunda yapboz sistemi kullanıp, deneme yanılma suretiyle doğru köşeleri birleştirmeye çalışırken meydana gelmiş, sonucunda belki de bir neslin umutlarını yıkan bu sistemi eleştirmek ve çıkar yol aramak yerine pislikler saçarak, yapmadıkları olayın sıvamasına geçmiş olmaları da bir hayli şaşkınlıkla karşılanan bir olay.
Saat 01.23, sosyal medyada Reis/Trump görüşmelerinin analizlerini ve durumlarını araştırırken karşılaştığım bir videoda, Reis Trump'a alışılmışın aksine "Dostum Donald" diyordu. Evet, torununun sorununu çözemediği için bir nesli yakan adam diyordu bunu.
Danışmanları tarafından konuşmaları yazılırken yalnızca kendi liderlerinin, lafın gelişi, karakterleri ve vizyonlarınca hazırladıkları metinleri tozunda boğacak iki kelimeyle tek bir kişinin, koca bir güruhun vizyonunun ve kalitesinin toplamıyla düşündüğünü görmüş olduk.
Eğitim ülkemizin olması gerektiği gibi bir numaralı gündemi olmuşsa da gündemi kaplayan eleştiriler, eleştiri sayılamayacak hakaret ve gereksiz söylemlerle doluyken bile eğitim adına fikirler ortaya çıkması umut vaat ediyordu. Ta ki 22 Eylül gecesine kadar...
22 Eylül Cuma
Saat 19.45, sosyal medyada çıkan Topbaş istifa etti gündemini yorumlamak üzere kameralar Kadir Topbaş'a çevrilmişti. İstifasıyla tüm gündemi altüst ediverip eğitimi bizden çalmayı başarmıştı. Bu karara çok üzüldüğümüzü belirtmek isterim, zira eğitimi gündemimizden çaldılar.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.