Hava Durumu

Bizim tarihimiz

Yazının Giriş Tarihi: 26.08.2018 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.08.2018 07:43

•Anadolu'nun kapıları biz Türk toplumuna açılalı 947 yıl oldu. Geçen süreler boyunca destanlar yazılıp, devletler yıkıldı. Tüm bu aksiyonlar sonucunda Haçlı ordusu başta olmak üzere bir sürü düşmanı bertaraf etmeyi başarmış bir millet, tüm bu cengaverliğiyle de gelecek yıllarda hain sürüsüne boyun eğmeyecektir.

•Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın tarih bilincine (Türk kültürü) yapmış olduğu öncülük tüm siyasal başarılarından soyutlanarak dikkat edilmeli. Konu ne olursa olsun içerisinde Recep Tayyip Erdoğan geçen cümlelere alerjisi olup, burun kıvırmaya başlayan kronik solcularımız en azından bir kez olsun kültürümüze karşı oluşan bilincin farkına varmalı.

•Televizyon dizileri, sinema filmleri, tarihi olayların yerinde ve tarihsel kurgusuyla yaşanmasını öngören projeler sayesinde; Sultan II. Abdülhamid'in tahttan indirilmesiyle başlayan ve bir türlü önüne geçilemeyen kültürel erezyonumuzu da sağlıklı bir yola sokmuş oldu.

•Tüm bu kültürel ve tarihsel birikimimizi tarafsızca zihnimizde sindirebildiğimiz takdirde içeriden ve dışarıdan gelecek her türlü düşmanlık faaliyetlerinin karşısına Sultan Alparslan dirayetiyle çıkabiliriz.

•Bugüne dek sürekli karşı durduk, doğru/yanlış her faaliyetimizi eleştirdik. Ancak vakit, hasat vaktidir. Vakit; bunca yıldır birlikte yaşayıp, birlikte yiyip içtiğimiz kardeşlerimizle parti muhabbetlerinde olduğu gibi düşman olma vakti değildir. Vakit, her şeye rağme

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.