Hava Durumu

15 Temmuz bir "Tiyatro" mu?

Yazının Giriş Tarihi: 15.07.2019 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.07.2019 07:00

3 yıl öncesiydi. Üniversite okumak üzere gittiğim Üsküdar'da ilk senemin sonuna gelmiş, yeni alıştığım bu şehirde sıcak yazın tadını çıkartıyorduk.

Saat 20.00 sularında, Üsküdar Paşalimanı'nda bulunan arkadaşımın evine yol aldım.

Arkadaşımın evine vardığımızda planımız aynı şu şekildeydi: biraz bilgisayardan oyun oynayalım, bana göre dünyanın en güzel manzarasına sahip olan Kuzguncuk'a gidelim ve ertesi gün ise havuza giderek serinleyelim.

Ancak şairin de dediği gibi, "Kaderin üstünde bir kader vardır..."

Saat 22.00 dolaylarında "Boğaziçi Köprüsü trafiğe kapatıldı!" haberlerinin şaşkınlığıyla sosyal medya haberlerini inceliyorduk.

Kuleli Askeri Lisesi'nden çıkan bazı hain topluluklarının halka bu bir darbedir söylemlerini sarf ettiğini büyük bir şaşkınlık ve öfke içerisinde izlerken, ne yapacağımızı bilemeyen bir halde yerimizde kalakaldık, taaaki F16'nın gök titreten sesiyle kendimize gelene kadar.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara daveti ve tüyler ürperten sela sesleri eşliğinde biz de üzerimize düşen görevi yaparak köprüye doğru yollanmıştır.

Köprüden gökyüzüne yükselen mermileri görüyor ve askerin halka sıkacağına imkan veremiyorduk. Asker kıyafetinin içerisinde hainlerin olacağını ise hiç düşünmüyorduk.

Beklenen oldu ve köprü tüneline girmeden evvel askerler uyarılarını yaptıktan sonra ateş imalarıyla bizleri korkutmaya çalışıyordu. 

15 Temmuz hain FETÖ girişiminde biz Türk gençliği olarak, ölümü öldürdük.

Gezi Parkı gibi çakma ayaklanmaların aksine tamamıyla yerli ve milli olan bir direniş ile demokrasimizi en güzel biçimde korumayı başardık.

Bugün S400 alırken bahsettiğimiz özgür Türkiye imajını kazanabilmek için verdiğimiz en önemli mücadelelerden biriydi. 

Dün tiyatro diyen, bugün asla öyle bir şey demedik diyenler ise bir kez daha dönüp geçmişlerine bakmalılardır.

En sıcak gecenin canlı şahidi olarak, yaşanan ihaneti iliklerinde hissetmiş biri olarak en kalbi duygularımla bu durumlara imkan verenlerden Allah vatanımızı korusun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.