Hava Durumu

Öksüz ülkem

Yazının Giriş Tarihi: 08.04.2021 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 06:30

Evet öksüz ülkem!

Bir insanın başına yaban ellerde,  gurbetlerde,  insanlarla organik veya inorganik bağlarının hiç olmadığı veya zayıf olduğu yerlerde tek başına başa çıkmakta zorlanacağı hâl gelirse kendini garip ve öksüz hisseder.

Avrupa,  Asya,  Afrika ve Ortadoğu'nun birleşen noktasında yer alan benim garip ülkem de dışarıdan gelen tuzak ve hainlikleri bir şekilde elimine edebiliyor.

Ancak içeriden olan kahredici kahpelikler,  bu zor coğrafyada büsbütün yetim bırakıyor benim güzel yurdumu.

Lâfın nereye geleceği aşağı yukarı belli değil mi?

Dışarıya artık antrenmanlıyız da içeriyi bir türlü temizleyemedik, yoluna koyamadık.

 Sözde vatansever, aslında vesayetçi, kendi imtiyazlarını ülkenin ve milletin her türlü çıkarının üstünde tutan bir grup amiral artığı zevatın yaptığı açıklamalardır içimize oturan.

  Neymiş ?..

 Arkadaşlar cumhuriyetçiymişler...

 Yuh!

Cumhuriyet bir yönetim biçimidir ve olmazsa olmazı halkın kendi iradesiyle yöneticisini seçmesidir. Yani cumhuriyet halkın kendini vekalet vererek yönetmesidir.

Eee sen rejimin en önemli özelliğine ters davranarak milletin iradesini hiçe sayan darbe çağrışımı yap!

Üstüne bir de 'cumhuriyetçiyim' de!

Ülkem için kaygılıyım de!

Hadi oradan sahtekar!

Bu adı geçen maskeli maşaların kendilerine sormak lazım!

Daha düne kadar Akdeniz bir çok ülkenin savaş gemileri tarafından kaynayan kazan haline gelmiş iken,  bu içi boş teneke amiral bozuntularından "ülkemizin ihtiyacı olursa tecrübelerimizle kahraman ordumuza hizmet için göreve hazırız" diye bir bildiri duydunuz mu?

Teröre karşı mücadelede siyaset, millet ve asker bileşenli iradeyle nirvanaya ulaşmışken,  bu mücadele sırasında kahraman ordumuzun moral ve motivasyonunu artıracak bir destek  bildirisi duydunuz mu?

Neymiş!

Montrö Antlaşması'nın gündeminden dolayı kaygılıymışlar.

Bak bak bak  !!!

Dünyanın bütün büyük güçleri en büyük savaş gemileriyle Akdeniz'e çıkarma yapıyor, kaygınız yok!

ABD kuzey sınırına tonlarca askeri malzemeyi PKK-PYD'ye gönderip ülkenin bütünlüğünü tehlikeye atacak terör devleti kurmaya çalışıyor, kaygınız yok...

Otuz yıldır Türk yurdu Karabağ'ı Ermeni'ler işgal etmişti. Siz görevdeydiniz. Kaygınız yoktu...

Ama şimdi kaygılısınız!

Siz ve sizin gibilerin tek derdi, tahakküm altına alamadığınız siyasi iradedir. Türk milletinin yaratılış kodlarına ters düşünce, tutum ve stratejileriniz sizi Türk ve Türkiye düşmanlarıyla aynı safta durmaya itiyor.

Türk ordusunun sizin gibi gereksiz ağırlıklarından kurtulduğunda ne gibi destanlar yazdığı fiili icraatlarıyla ortadadır.

Sonuç olarak bir grup hadsizin, Türk milletine siyasi mühendislik yapmaya kalkarak, onun seçme ve seçilme hakkını hiçe sayan darbe çağrışımcı paçavra bildirilerini şiddetle kınıyor, vatanın onlar gibi demokrasi ve cumhuriyet düşmanlarından kurtulduğuna şükrediyorum.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.