Hava Durumu

Yolun sonu değil

Yazının Giriş Tarihi: 30.08.2020 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.08.2020 07:30

Üniversite sınav sonuçları açıklandı. Bir yıl boyunca geçirdiğimiz küresel salgının kaygılarına rağmen ders çalışan, emek veren, umutlar biriktiren gençlerimizi tebrik ediyoruz. Sonuç ne olursa olsun önemli olan istikrarla odaklanmak ve hayaliniz için çabalamaktı. Belki hayalini kurduğunuz bölüm olmadı bu yıl. Çok üzülebilirsiniz, emeklerim boşa gitti diye sitem edebilirsiniz, her şey bitti diye omuzlarınızı düşürebilirsiniz ama... Demek ki doğru zaman değil, siz hayallerinizden vazgeçmeyin, tekrar denemek yük gelmesin! Hayal ettiği mesleğin peşinden giden gençler, toplumun yararı için mesleğini severek yapan yetişkinler olacaklar.

Hayatın mutlaka bir anlam ve amacı vardır. Bizim hayat için biçtiğimiz anlam bizim için özeldir. İnsanın severek yaptığı ve yapmaktan zevk aldığı işler hayatını anlamlı kılar. Herkes için özel bir yolculuk olan hayatlarımız ummadığımız yerlerde yeni anlamların içinde şekilleniverir.

Dolayısıyla; gençler umutsuzlukla başlamayın yeni yollarınıza. İstediğim bölüm olmadı bu bölümde de iş imkanı var değildir yeni yolculuğunuz.Sizin hevesle başlayıp,hevesle biriktirdiğiniz anlarınıza yani sürece odaklanıp hayallerinize ulaşmaya doğru koşmanızdır yolculuğunuz.

Bu sınav, kazandığınız ya da kazanamadığınız bölümler geleceğinizin belirleyicisi değil!

SİZLER bizler için değerlisiniz, koşullar ne olursa olsun mutlu olabilen yetişkinler olmanız bizim için çok değerli. MUTLULUKLA, UMUTLA...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.