Hava Durumu

Mescid-i Aksa kutsalımız

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2021 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2021 07:30

Hepimizin kutsalı olan Mescidi Aksa yine İsrail'in hain saldırısına uğradı.Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki Kıble Mescidi'nde yatsı namazı kılan Müslümanlara ses bombaları ve plastik mermiler ile hain bir saldırı düzenlendi. Bu anti Müslümanlık anlayışı daha ne kadar sürecek?

Bu hain saldırının hesabını kim verecek?

11 ayın sultanı olan mübarek ramazan ayında yapılan hain saldırıya neden kimse ses çıkarmıyor?

Bu kanlı saldırının nedeni sadece Müslüman olmak mı?

Kafamda bunun gibi binlerce soru yankılandı bütün gece...

Oradaki insanların kanlar içindeki fotoğrafları ve İsrail polisinin gençlere, meslektaşlarımıza saldırıları, orantısız güç kullanmaları kabul edilemez, sessiz kalınamaz bir durum.

Büyük bir insanlık ayıbıdır bu.

Zulümleredin, dil, ırk ayrımı yapılmadan artık dur demenin vakti zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum amma velakin sadece düşünmek neye yarar?

Mescid-i Aksa kutsalımız. Müslümanlara ve kutsalımıza uzanan elleri, dilleri rabbim El Kahhar ismi ile kahreylesin.Bu mübarek Kadir Gecesi'nde dualarımız ve dileklerimiz Kudüs'teki kardeşlerimizle olsun.Rabbim yar ve yardımcıları olsun.Yaralılara acil şifalar, meslektaşlarımıza bir an önce iyileşip bizi bilgilendirmeleri için güç versin.

Zaten dünyamız üzerinde bir sürü üzücü hadiseler gerçekleşirken üzerine bu türden hadsiz ve kanlı saldırıların gerçekleşmesi bizleri perişan ediyor. Artık savaşlar, zulümler durmalı. Şu güzelim dünyada barış, huzur, güzellikler ile mutlu yaşamanın bütün insanlığın hakkı olduğunu düşünüyorum.

Neyi paylaşamıyorlar?Neyin kavgasıdır bu, hiç anlam veremiyorum.

İnsan ömrü çok kısa.

Daha güzel, umutlu yarınlar görmek dileği ile...

Hepinize sağlıklı günler diliyorum...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.