Hava Durumu

Artık eski Türkiye yok!

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2021 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2021 06:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Merkez Bankası rezervlerinin 109 milyar dolar seviyesinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı, önümüzdeki, günlerde bu rakamın 115 milyar doların üzerine çıkacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu ekonomik mesajı da paylaştı: "Milli gelirimizi inşallah en kısa zamanda trilyon doların üzerine çıkaracağız."

*

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında son dönemde yaşanan yangın ve sel felaketlerine de işaret etti.

Afetlerde halkın yanında olduklarının altını çizen Cumhurbaşkanı, "Bu devlet güçlü, bu millet güçlü ve biz bunu başaracağız. Yanan evleri yeniden yapacak, adeta küllerinden ormanlarımızın doğduğunu göreceğiz" cümlelerini kullandı.

*

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmasından aktardığım şu iki başlık, ülkemizin son dönemdeki ilk gündem maddeleri arasındadır.

Yapılan konuşmayı incelediğimizde, devletin zirvesinin vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına karşı sürekli çare ürettiğini görüyoruz.

İktidar partisinin her zaman ifade ettiği 'Artık eski Türkiye yok' mesajına son 19 yılda şahit olduğumuz adımlar atılıyor.

Evet ülke olarak gerek pandemi gerekse doğal afetlerle mücadele ettiğimiz zor bir süreçten geçtiğimiz ortada....

Ancak milletiyle dertlenen, yaşanan sıkıntılara daima çözüm arayan bir devletimiz olduğuna şahitlik etmek de vatandaşların büyük bir çoğunluğuna güven veriyor.

Zaten...

Bu güven de AK Parti'nin ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl her seçimden zaferle ayrıldığına en güzel yanıt olarak ortaya çıkıyor.

Diğer yandan muhalefetin ürettiği eleştirilerin sorunları çözmekten çok, sorun üretmek amacı taşıdığını görüyoruz.

Artık...

Muhalefet partilerinin, bu yaklaşımlarıyla ülkemize faydadan çok zarar getireceğini görmeleri gerek.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.