Hava Durumu

Mankurt kafa

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2022 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 04:47

Kafatası milliyetçisi bir kısım siyasiler ateşle oynuyor; körükledikleri Suriyeli düşmanlığı ile belki birkaç oy alabilirler, dikkatleri üzerlerine de çekebilirler, sonuç nereye varır bunu görebiliyorlar mı?

Ufukları olsa böyle konuşmaz, gelecek öngörüleri olsa böyle davranmaz, medeniyet ve insaniyet damarları sağlam olsa böyle düşmani tavır sergilemezlerdi.

Zedelenen insanlık!

Sormak lazım bu zevata Türk veya Arap, Kürt veya Alman doğmak tercihle mi oluyor? Coğrafyayı anne babayı, zamanı kim seçiyor? Keza ömrü rızkı?

Bu ne kibir! Kendinin olmayan bir şeyle böbürlenmek neyin işareti? Anlayan için toprağın altında çok var bu işaretlerden; şimdikilerde de yakında onlara dâhil olacak! Kehanet değil güneşin doğuşu ve batışı kadar net bir şey.

Hem bu ülkede bir millete düşmanlık edilecekse önce İngiliz düşmanlığı yapılmalı; senin ülkenin başkentini işgal etmiş, topyekûn esarete zorlamış! Unutulur şey mi unutulacak şey mi?

Hiç İngiliz aleyhtarlığı yapıldığını duydunuz mu? İsrail’e bile tepki var onlara yok? Düşündürücü değil mi?

Hem bugün Suriye dediğiniz yer imparatorluk bakiyesi topraklarımız, oradaki insanlar da öyle, belki de aralarında çok sayıda Türk asıllı insanlar var? Kıyım ve yağmacı bakış bunları görebilir mi?

Yalan öyle rahat söylenir olmuş ki bir müddet sonra kendileri bile inanıyor; 7-8 milyon Suriyeli değil 3 milyon civarı olduğunu devletin kendisi açıkladı. Yalanını sevmeyeyim sosyal medya!

Üretimle ayakta duran bir ülkeyiz, işgücünün ne denli önemli bir girdi olduğunu malum. Suriyelileri pahalı mı çalıştırıyor çalıştıranlar, bu yönü niye nazara verilmez?

Rusya; Paris, Londra, Bonn’u 202 saniyede haritadan silebiliriz diyor, nasıl bir dünyada yaşadığımızın farkında mıyız?

Bu topraklarda bin yıl önce yoktuk, hamasetle de kalmayacağız ilim ve insaniyetimizle var olacağız. Üç kıtada, üç din, ondan fazla milleti yüzyıllarca idare etmiş bir milletin bir kısım çocukları bugün ne söylüyor, kafalarına ayrılıkçı fikirleri kimler soktu? Düşmanını tanımayan mankurtlaşmış kafa bunu görebilir mi?

El insaf denir ya tam da öyle. Türklüğünü öne sürenler Türk gibi davranmıyor vesselam.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.