Hava Durumu

MİSİAD Bursa'nın şahlanışı

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2019 07:30

Memleketçi Sanayici İş Adamları Derneği, Bursa da yeniden yapılandı.

Bir süredir takip ettiğim MİSİAD mütevazi adımlarla ilerliyor.

Önce bir araştırdım. Derneğin Adı, "Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği". Kısa adı ise MİSİAD merkezi Ankara. Sömürü sistemine karşıtlığı dikkatimi ilk çeken unsur oldu.

 'Emeğin sömürülmediği bir dünyayı arzu ettiğini söylemekle kalmayan, bunu şahsi iş hayatına uygulayan inanmış insanların yeni adresiyiz. MİSİAD, inanmış gönüllerin gönül seferberliğine başladığı yerdir.' Kendilerini böyle tabir ediyor MİSİAD.

Genel başkanlığını Feridun Öncel yapıyor.

Kısa bir süre önce Bursa da yeniden yapılanmak için Erol Taşcı Bey'e görev verilmiş. Erol Taşcı aynı zamanda son kongrede 'Genel Başkan Yardımcılığı' görevine getirildi.

Sanayi şehri Bursa'mızda 'ahilik' müessesini devam ettirmek niyetinde olan MİSİAD, yaklaşık iki ay gibi kısa bir sürede toplantılarını 65 kişi ile yapmaya başladı.

Her kesimden iş insanına kapılarını açan MİSİAD, yönetimini de şekillendirdi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Şube Başkanı Erol Taşcı'nın Bursa MİSİAD yönetiminin kurmayları şu isimlerden oluştu.

Başkan, Erol Taşcı. Başkan vekili, Girol Kalaycı. Başkan yardımcıları, Faruk Aktaş, Teşkilat Sorumlusu. Şehnaz Ürük, Bütçe Mali İşler Sorumlusu. AR-GE Murat Çoruh- Ahmet Salih Peker. Kurumsal ve üye ilişkileri, Koray Şensöz. Dış ilişkiler, Semiha Yavuz. Genel Sekreter, Kerem Arslan. Genel Koordinatör, Mahmut Yayla- Lokman Dağ. Sosyal Faaliyetler, Ayşe Altun Kalaycı. Sektörel İş Geliştirme, Hülya Tanyel. Fuar İş Gezileri Komisyonu, Özcan Çam. STK Gönüllü Kuruluşlar, Ahmet Mengeliğ. Tanıtma ve Reklam, Nimet Aktaş. Basın ve Halkla ilişkiler, Serkan Yiğit. Bilişim Medya, Murat Basten. Denetleme Kurulu ise Filiz Taşcı, Nimet Soyoğlu, Bahattin Kapucu, Ceylan Elibaş, Musa Taşkıran'dan oluşuyor.

Ayrıca her komisyonda komisyon üyeleri mevcut. Yönetimin komisyon üyeleri ile birlikte sayısı 45 kişi.

'GENEL BAŞKAN ÖNCEL BURSA DA'

Bursa MİSİAD, yönetimiyle birlikte il binasını da hazırlamış. Nilüfer Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki binanın Genel Başkan Feridun Öncel'in katılımı ile açılışı yapılacak. Evet Feridun Öncel Bey bir heyetle 6 Aralık Cuma günü Bursa da olacak. Öncel'e genel başkan yardımcıları da eşlik edecek. Ayrıca Sultan Abdülhamit Han'ın torunlarından Nurahan Osmanoğlu da Bursa'ya gelecek. İl binasının açılışı saat 16:30 da olacak. MIA BİANCA Parcora/Nilüfer adresinde saat 19:30'da da bir program düzenlenmiş.

Kısa bir sürede sil baştan teşkilatını oluşturan hem de il binasını hazır eden Erol Taşcı başkanlığındaki Bursa MİSİAD ailesine başarı dileklerimi sunuyorum.

**

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.