Hava Durumu

Milli Siyaset Akademisi

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 06:30

'Siyasete nezaket ve zarafet katacağız.'

Diyerek yola koyulan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 81 il ve 700'ün üzerinde ilçede teşkilatlanmasını tamamlamış.

Kongreler ise 60 il ve 500 civarında ilçede yapılmış.

Bursa kongresine katılmıştım.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde 2 bin kişilik salonda emniyet kayıtlarına göre 9 bin kişinin katılımı ile gerçekleşmişti. Genel Başkan Erbakan, gençlerin ellerinde yaktıkları bin meşale ile karşılanmıştı.  Bin genç! Büyük kongre Ankara'da 15 bin kişilik salonda yine emniyet kayıtlarına göre 43 bin kişinin katılımı ile yapılmış.

Bursa yapılanmasını da öğrendim.

Yeniden Refah Partisi Bursa il yönetimi Naim Öztürk başkanlığında 100 kişilik bir ekip. 17 ilçede de görevlendirme yapılmış. 13 ilçe kongresini tamamlamış. Diğer 4 ilçe de ise neredeyse hazırlıklar bitmiş, bir iki ay içerisinde tüm kongrelerin tamamlanabileceği belirtildi. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da elli kişilik ekiplerle kurulmuş.

Bütün bu çalışmalar on sekiz ay gibi kısa bir sürede gerçekleştirilmiş. Mahallelerde toplantı yapılacak duruma gelinmiş.

Teşkilat çalışmaları son sürat devam ederken genel merkez 'Milli Siyaset Akademisi' çalışmasının startını verdi. 

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Başkanlığı yeni proje ile Milli Görüşçülerin diplomalı siyasetçi olması çalışması başlattı.

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe Milli Siyaset Akademisi çalışmasını duyurdu.

'Bursa, Kocaeli, Sakarya, Çanakkale, Yalova, Bilecik, Balıkesir ve Düzce' illerinde ilki yapılacak. Milli Siyaset Akademisi Programı 13-14-15 Kasım tarihleri arasında Bolu Sarot Termal Park Tatil Köyü'nde gerçekleştirilecek.

Katılımcılar, aldıkları derslerden program sonunda sınava tabi tutulacaklar ve başarılı olan katılımcılara 'Uluslararası Yeni Pazar Üniversitesi' onaylı, Siyaset Bilimi, Siyasal Tarih, Yeni Dünya Düzeni ve Sosyal Medyanın Etkisi, adlarında 3 adet resmi sertifika ile Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan imzalı başarı belgesi verilecek.

Milli Siyaset Akademisi Eğitim Kampı'nda dersleri verecek isimler de netleşti.

Buna göre, 'Siyasi İletişim Teknikleri' dersini Uzman Klinik Psikolog Mikdat ERTEM sunacak.

'Devlet ve Bürokrasi Yönetimi' konusunu, Gelir İdaresi Eski Başkanı YMM Mehmet Akif ULUSOY anlatacak.

Önce Ahlak ve Maneviyat düsturu ile siyaset sahnesinde yer alan Yeniden Refah Partisi mensuplarına 'Nefis Terbiyesi' dersini ise Dr. İhsan ŞENOCAK aktaracak.

Milli Siyaset Akademisi'nde 'Küresel Sistemde Siyasal Fikirler' işlevini Doç Dr. Eldar HASANOĞLU verecek.

54. Hükümetin  Devlet eski Bakanı Prof. Dr. Sacit GÜNBEY'de 'Siyasi Tarih ve Milli Görüş'ün Etkileri' konusunu işleyecek.

Milli Görüş'çülere son ders, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih ERBAKAN'dan olacak. Erbakan sunumunda 'Neden Siyaset' konusuna değinecek. Son dersi vermesi planlanan Genel Başkan Erbakan katılımcılara kendi imzasıyla bir başarı belgesi de takdim edecek.

Milli Siyaset Akademisi'yle ilgili detaylı bilgiye ulaşılabilmesi için bir de internet sitesi kurulmuş. Ayrıntılı bilgi bu siteden elde edilebilir. (http://www.millisiyasetakademisi.com )

Alkışlamak lazım.

Siyaset için kısacık bir sürede hem teşkilatlar kurulmuş hem de üst düzey eğitim çalışmaları yapılmaya başlanmış.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.