Hava Durumu

Doğru yerde duralım

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2019 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2019 07:30

'İslam garip geldi garip gidecek,' Öyle buyurmuş peygamber efendimiz sav.

Kimisinin dünyası, kimisinin ahreti cennet veya cehennem.

 Elhamdülillah.

Diyebilmekte marifet. Çabuk unutuyoruz biz.

Ensar muhacir kardeştik!

Bir tarafta huzur ve barış olan beldelerde yaşamlarını devam ettirmek adına vatanlarını terk eden Müslüman kardeşlerimiz, Akdeniz'in berrak sularında tekneleri alabora edilerek yaşamlarını yitiriyorlar. İnşallah şehittirler. " O küçük yavruya sen hangi suçtan öldürüldün" (Tekvir/8-9) diye sorulacağı günün geleceğini unuttuk azizim.

Ülkelerin zenginlikleri batı tarafından sömürülüyor, ülkelerini yönetenler batılılara yer altı ve yerüstü zenginliklerini adeta peşkeş çekiyorlar.

Batı da işbirlikçilerinin iktidarda kalmaları noktasında ne gerekiyorsa yapıyorlar. Tıpkı Putin'in Esad'ın iktidarının devamını istemesi gibi.

Neden?

Akdeniz'de Rusya'nın hakimiyetinin bitmesini istememesi gibi.

Ahhh şu işbirlikçiler.

Kimmi bunlar. Yüzünü batıya dönen dönekler. G-20 den çıkan kararlara noktası ve virgülüne kadar 'emredersiniz' diyenler. Ülkelerinde yapılan zamları vatandaşlarıyla birlikte öğrenenler.

Ülkemize gelen Sudi Kralı hazretleri 16 tır eşya 50-60 adet araç sülale boyu gelirken acaba Müslümanların Akdeniz'in-Ege'nin sularında nasıl boğulduğunu merak mı etti de bu denli donanımlı geldi.  Ülkenin polisi kimden koruyor seni. Allah kendinden korkmayanı kendisinden başka her şeyle korkutur ve korkutuyor da.

Ya oynanan oyun? Nereden biliyorsunuz, patlayan bombaları Müslüman coğrafyasını hedef göstermek için batı kendisi patlatmış olamaz mı? Bal gibi de olabilir. Dinimizde hangi ayette-hadiste kendini patlat İslam'a hizmet et sözü geçiyor. Ben bulamıyorum, bu konuda ilahiyatçılarımız yardım edebilir mi acaba?

Müslümanlar gittikleri beldeleri ülkeleri feth etmiştirler. Batı ise işgal etmiştir. Müslümanlar gittikleri yere huzur ve barış getirmişler, medeniyet getirmişler, batı ise kan ızdırap gözyaşı getirmiş.

Önce bilim adamları bilimsel çalışma yapmak adına gittikleri yerde ajanlık yapıp istihbarat çalışması, din adamları misyonerlik yapıyor, ardından güçleri yeten ülkelere ellerinde silahla tekrar geliyorlar. Yani önce ellerinde 'İncil sonra silahla' geliyorlar.

Biz Müslümanların acilen değil, derhal her vatandaşımızla yüzümüzü İslam'a ve Müslümanlara dönerek kendi gündemimizi oluşturmalı gerçek teröristler olan batının kuyruğunu bırakmalıyız.

Yüzünü batıya dönenlerle, işbirlikçilerle, ABD ve İsrail'in postacılığıyla bir yere varamayız.

**

Yeniden Refah Partisi ile siyasete adım atıp yeni bir anlayışla kitlelere seslenen Dr. Fatih Erbakan, yapılana teşekkür edip yapılmayanı, yapıcı bir üslup ile ortaya koyması kavgadan bıkmış halkımızın takdirini topluyor.

17 Kasım Pazar günü Ankara'da Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi gerçekleştirilecek. Bursa 180 vinil afiş ve 60 bin broşür çalışması yapmış. Sosyal medya sponsorlu reklamları da kullanılmış. Partinin Bursa İl Başkanlığı 72 otobüsle Bursalı Milli Görüşçülerle Ankara'ya hareket edecek. Ücretsiz otobüslerin cumartesi gecesi saat 23:30 da hareket etmesi planlanmış. Hareket yeri ise Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin arkasındaki otopark olarak belirlenmiş. Yeniden Refah Partisi il başkanı Naim Öztürk "Bursalı hemşehrilerimizi kongremize gelip bu tarihi güne şahit olmalarını istiyoruz," çağrısı yaptı.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.