Hava Durumu

Yeni bir başlangıç

Yazının Giriş Tarihi: 27.02.2022 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2022 12:52

Bursaspor’da bugün kongre heyecanı yaşanacak.

Başkanlığa tek aday ise Ömer Furkan Banaz.

Banaz’ı, BURFAŞ’taki başarılı yöneticiliğinden biliyoruz.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ’ın Genel Müdürü olan Banaz, göreve talip olduğunda yaptığı ilk açıklamada, şunları söylemişti:

“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın da destekleri ve yönlendirmesiyle bu sorumluluğu almaya karar verdik. Önce birlik ve beraberliği yeniden tesis edeceğiz, kaybolan güven ortamını seçildiğimiz ilk günden itibaren her kesim hissedecek. Taraftarımızın içi rahat olsun.”

Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bu göreve talip olan Banaz’ın yönetiminde iş dünyasının önemli temsilcileri mevcut.

Bugünkü kongre aslında yeni bir başlangıcın ilk adımı olacak.

Kabul etmek gerekirse,

Sezon başından bu yana yaşanan yönetim-teknik ekip-taraftar uyumsuzluğu, Yeşil Beyazlıların puan tablosunda düşme hattında yer almasına zemin hazırladı.

Artık topyekûn bir uyum sağlanması gerekiyor.

Çünkü...

Bursaspor’un mevcut kadrosunun ‘yetersizliği' dikkate alındığında,

Bu sezon sportif bir başarı yakalanmasıiçin elde kalan en büyük kozun,bu dev camianın yek vücutta buluşması olduğu fikrindeyim.

Ödemelerin aksamadığı, takım içinde kaosun yaşanmadığı, taraftarların sahada coşkulu futbol gördüğü bir Bursaspor olursa, belki kısa vadede olmasa bile uzun süreçte kalıcı bir başarı gelecektir.

Bugünkü Bursaspor kongresinin, şampiyon camiaya önce Süper Lig, ardından da ülkede ve Avrupa’da alışkın olduğumuz başarıları getirmesini dilerim.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.