Hava Durumu

Giden gitti!

Yazının Giriş Tarihi: 17.04.2022 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2022 06:54

İstanbulspor'a karşı kaybedilen maçtaki hakem skandalı Bursaspor sevdalılarını kahrederken, bir o kadar da öfkelendirdi.

Skor 2-2'yken, gözünün önündeki net penaltıyı vermeyen hakem Burak Pakkan bir takımın kaderiyle nasıl oynanabileceğini net bir şekilde milyonlara gösterdi.

Buna keza,

Penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda İstanbulspor'un lehine çaldığı düdük ise ortada koca bir soru işareti olarak duruyor.

Çok acil...

Bursaspor taraftarı sosyal medya hesaplarından yaptıkları öfke dolu paylaşımlarda, bu hakemin İstanbulspor yöneticileriyle alakalı ilişkilerinin incelenmesi gerektiğini belirtti

Bence de, bu inceleme bir an önce yapılmalı.

Bu kadar bariz hakem hatası olamaz!

***

Yaşana nhakem skandalının ardından dün Yeşil-beyazlı Kulüp sert bir açıklamada bulundu.

Açıklama şu şekilde:

 “Kimse, üç milyonu aşkın bir kenti sinirle uykusundan edenlerin bir "Görmemişim" ile işin içinden sıyrılabileceği düzene sarılmasın. Oyuncularımızın sahada ortaya koyduğu mücadelenin, akıtılan terin ve kulübümüzün haklarının korunması adına gerekenlerin ivedilikle yapıldığının ve yapılacağının bilinmesini istiyoruz. Gerek Futbolcularımızın gerek ise Teknik heyetimizin Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde sevk edildikleri sürecin, her yönü ile takipçisi olacağız. Tüm engellere rağmen yılmadan devam ediyoruz. Ligin kalan periyodunda, omuz omuza verdiğimiz bu mücadeleyi daha da büyütecek ve sezonu köklü kulübümüze yakışan şekilde noktalayacağız. Omuz omuza, devire devire başaracağız!”

***

Artık bu puan kaybının geri dönüşü olmadığına göre önümüze bakıp, lige tutunmaya çalışacağız.

'Vardır her işte bir hayır' deyip, bir daha hakkımız yenmemesi için birbirimize çok daha sıkı kenetlenmemize zemin hazırladığını düşüneceğiz.

Yoksa, Pakkan düdüğü asmış veya devam etmiş bize ne?

Biz tam çıkış yakalamışken, en kritik haftada kaybettiğimiz puanlara bakarız!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.