Hava Durumu

KAED açılış töreni gerçekleşti

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2022 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 02:59

13 Mart Pazartesi günü Osmangazi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde gerçekleşen Kadın ve Aile Eğitim Derneği açılış töreni yoğun ilgi topladı.

KAED’ in açılışını gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Fethi Yıldız, eğitimin toplumdaki önemini vurgularken toplumun mihenk taşı kadınlarımızın faydalanabileceği böyle müstesna bir kuruluşun daha birçok başarıya imza atması temennisinde bulundu.

GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ YARIN

Güçlü kadın, güçlü yarın ilkesiyle yola çıkan Kadın ve Aile Eğitim Derneği Kurucusu / Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Orcan: “Toplumda yolunu bulamayan, nereden başlayacağını bilemeyen, kendindeki potansiyeli fark eden; fakat bunu açığa çıkaramayan bütün kadınlara yol göstermek için kadına değer katmak için kadın ile birlikte tüm toplumu geliştirmek için bu derneği kurmayı hayal ettim ve ne mutu bana ki bu hayali gerçekleştirdim’’ ifadesini kullandı.

YENİ BİR IŞIK: KAED

Unutmayalım ki toplumun yarısını kadınlar oluşturur; diğer yarısını da kadınlar yetiştirir.  O halde gelecek nesil, kadınların yolunda ve yönünde olacaktır. Görülüyor ki KAED bu yolda başarılı ve güzel işlere imza atacak.

Kendine değer katmak isteyen, KAED’in alanında uzman eğitici kadrosunun kişisel gelişim eğitimlerinden faydalanmak isteyen, Bursa’da ikâmet eden tüm kadınlarımız KAED’in sosyal hesabından iletişime geçebilirler. Kadın ve Aile Eğitim Derneği, Bursa’mıza hayırlı, uğurlu olsun!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.