Hava Durumu

Umut var

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2017 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 06:00

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'na konuk oldu. Mücadelenin ilk dakikalarında Bursaspor etkili olmaya çalıştı fakat Kasımpaşa ilerleyen dakikalarda önce durumu dengeledi sonra da oyunda üstünlüğü ele geçirdi. 'Eyvah' mağlubiyet geliyor derken ibre tersine döndü ve Bursaspor beraberliği yakaladı.

AZİZ VE HARUN

Yeşil Beyazlı takımın 26 yaşınaki sol bek oyuncusu Aziz Behich, ligde çıktığı son 4 maçta 3 gol attı. Bursaspor, karşılaştığı Kasımpaşa ile Aziz Behich'in ayağından son dakikalarda bulduğu golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Tüm dikkatleri üzerine çeken Aziz Behich'in saha içerisinde ki mücadelesi göz dolduruyor. Sözleşmesi 2019 yılına kadar uzatılmıştı. Hiç 'Ah, vah' ettirmiyor.  Aman maşallah diyelim... Harun Tekin'e gelince, Harun zaten kendini bu uğurda kanıtlamış güçlü bir kaleci. Bazen maçın gidişatına kapılıyor,  erken çıkışlar yapıp kaleyi boş bırakıyor, ama hatasız kul olur mu ki hatasız Harun Tekin olsun...  (Gülüyor)

Bursalı Harun, Mutluluğun Pablosu ve Aziz... Benim için bu üç isim Timsah'ın adeta yıkılmaz kalesi. Bu üç adam formayı öyle bir terletiyor ki...  Onlarda ki ruh tüm takımda olursa nice galibiyetler yaşarız. Hal böyle olunca Kasımpaşa'ya karşı göstermiş olduğumuz futbolda bize 'Bursaspor umut veriyor. Güven veriyor. ' mesajını veriyor.

Tabi Delarge, Stancu, Agu, Ekong, Kembo'da performans anlamında kötü değiller. Herkes birbirine ayak uyduruyor. Zaten hırs ve istemek tam burada devreye giriyor.  Jorquera'da yedek oyuncu olacak bir futbolcu değil kesinlikle. Agu'dan birkaç tık önde olan bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

 He birde  Kembo'nun köşeden kaybettiği pozisyon insanı delirten cinstendi. Onu da söylemeden edemeyeceğim.  Bencilce futboldan kaçınmak lazım.  Aynı pozisyonda Pablo olsaydı o pozisyonu es geçmezdi. Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen'e hemen hemen her köşemde yer veriyorum. Futbol ahlakını doğru kullanan, ve güvenle yürüyen bir isim. Ofansif futbol anlayışı ile çoğu teknik adamın önüne geçiyor.

***
Kasımpaşa taraftarı maçın ilk dakikalarından itibaren sık sık 'Bursa'nın ufak tefek taşları' şarkısını tezahürat yaparak söylediler. Sanırım maç bitimi saçma ithamları için pişman olmuşlardır.

***
Sonuç olarak  deplasmanda 1 sahibi olduk. En azından kaybetmemeyi epey öğrendik, biz bitti demeden bitmeyeceğinin canlı göstericisi olduk. 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.