Hava Durumu

Timsah geliyor sıkı durun!

Yazının Giriş Tarihi: 27.09.2016 12:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 12:46

Bursaspor'un beş haftada 4 kez galip gelerek topladığı 12 puanla ikinci sıraya yükselmesi camiada büyük bir sevinç yarattı.

Aslında her zaman söylüyoruz hırs ve azim deryasında yüzmek BURSASPOR'a çok yakışıyor. Bunu başaramadan BURSASPOR  BURSASPOR olamıyor. Doğru ve yerinde kararlar çok önemli. Hamza Hamzaoğlu'nun bir kaç haftadır bunun bilincinde olarak devam etmesi BURSASPOR'u haklı galibiyete götürüyor.

Oyuncu değişikliği evet tamam ama, neden bu kadar bekliyoruz? Maçta resmen ağlıyoruz. Pozisyon var gol yok. Kabul edilir bir şey değil. Rastgele futbol olmaz. 

Sadece saniyeler içerisinde maçın havası Bir anda nasıl değişti.? Yerinde karar vererek bunu biraz daha ön plana atsak maçı izlerken bu kadar ağır travmalar yaşamayız.

Tabi yine söylenecek çok şey var ama bu haklı galibiyetler olduğu sürece BURSASPOR hakettiğini aldığı sürece bu tür konulara bir adım daha geriden bakmak zorunda kalıyoruz.

Harun'un çıkışları Batalla'nın başlı başına vermiş olduğu güven ve ufak tefek pürüzleri saymaz isek takımın mücadeleci bir ruha sahip olduğunu, her zaman görmek istiyoruz.

Jorquera'ya daha çok şans verilmeli. En az Belluschi kadar iyi bir isim olacaktır.

Efsane bücür Pablo Martin Batalla'nın da dile getirdiği gibi. Karakter ve inanç var.

Böyle tabloları gerçekten fazla özletmemek ve aratmamak lazım.

Bu şehir bu taraftar bu takım her şeyin en iyisini hakediyor.

Kötünün iyisi diyelim...

Son dakikalara kadar değişikliği beklemek çokta iç açıcı bir durum değil.

Bu yüzden kötünün iyisi diyelim büyük hayal kırıklıkları yaşamamak adına.

TARAFTAR YİNE ŞAHANEYDİ

Bursaspor taraftarına övgü yağdırmakta ne bileyim o bile az geliyor. Bir ara tribünü izlemekten maçı izleyemediğimi farkettim. Öyle güçlü bir kale var ki futbolcularımızın etrafında. Bunu ancak bu havayı soluyanlar bilir.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.