Hava Durumu

Soyları kuruyasıcalar...

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2017 12:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2017 12:17

Kendilerini ıssız mağaralar dağlarda siper eden vatan için bayrak için nöbet tutan, hainlerin kalleş tuzaklarına hain kurşunlarına esir düşmüş kutsal şehitler... Şehitlerimiz.

Yazacak ne çok şey var ardınızdan. Yaşatılan bu acıyı, ama ardından bıraktığınız bu gururu taşıyabilmenin onuruyla yaşıyoruz.

Bir haber düşüyor "Diyarbakır'da hain saldırı 5 şehit..." "Hakkari'de askere hain tuzak 3 şehit..." ne de kolay yazması ve okuması. Ne de kolay "Allah sabır versin" demek. Koyuyor muyuz kendimizi şehit ailelerinin yerine hiç? Sistematik olarak yanlış o kadar çok şey var ki Türkiye'de. İnleri belli yerleri belli vuruyoruz vuruyoruz bir türlü bitmiyor bu it sürüsü.

Bir yerde yanlış ya da eksik bir şeyler var demek ki. Her gün büyüyen geçmişten bugüne kadar gelen ve çok defa haince saldırmayı nasıl başarabiliyorlar.? Şehirlere sokaklara kadar nasıl inebiliyorlar? Tahammül edemiyorum.

Bir günde iki kere ortalığı nasıl kana bulayabiliyorlar?

Aslında insanlar bunların cevabını bekliyor. Dünya telaşesine kaptırıp sıcacık yatağımız da uyuyup uyanabiliyorsak bedelini canlarıyla öden Mehmetçiklerimiz sayesinde. Onlara o kadar çok şey borçluyuz ki.

Geçenlerde bir internet sitesinde rastgele gezerken PKK'lılar ile ilgili bir haber gördüm. Adam galeri yapmış 'Leş' diye.  'Leş' diye başlık mı olur demeyin, çünkü onlar tam olarak bunu hak ediyorlar. Hatta çok daha fazlasını. Hal böyleyken milyon tane de yorum gelmiş. İçlerinden nasıl olduysa gözüme 'Lakkadanak' şu yorum çarptı.

"ALLAH SİZİN VE SİZİN GİBİ MÜSLÜMANLARIN ZİHNİYETİNİZDEN OLAN BÜTÜN İNSANLARIN BİNLERCE KEZ..." Bakın şu rezil zihniyete. Diriye saygımız yokmuş ölüsüne saygı duyacakmışız...  Asıl bu zihniyette ki insanlar Allahın adını nasıl ağzına alabiliyorlar. Suçsuz günahsız askeri ve polisi içimize kadar inip halkımızı öldüren PKK'yı savunuyor. Teröristleri geberten askere neredeyse beddua edecek duruma gelmiş arkadaşın kendisi.  Bu kadar körleşmiş bu kadar yıkanmış bir bilinç var ortada ne yazık ki.

Böylesi  zihniyetler üredikçe teröristlerin sayısı artıyor, artacak da maalesef...

Bu it sürüleri bir türlü doymak bilmedi kana.

Ağız dolusu hakaret etmek istiyorum şahsen "bir şehit haberi daha..." başlığını görünce. Nereden başlayacağız bunların sona ermesi için?  Nasıl mutlu ve huzurlu haberler ile yaşamayı öğreneceğiz bilmiyorum...

 Bu it sürüleri bir türlü doymak bilmedi kana.

Mekanı cennet olsun dedem olsaydı şimdi öyle derdi " Soyları kuruyasıcalar..."

Evet öyle ah, soyları kuruyasıcalar!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.