Hava Durumu

Hain kurşuna hedef yiğitler...

Yazının Giriş Tarihi: 04.08.2016 09:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 09:42

Bu toprakların altında çoluk-çocuk ve şehit ailelerinin nakış nakış kanla işlediği topraklara yan bakan, bayrak üstüne bayrak dikmek isteyen, vatan üstüne vatan kurmaya çalışan hain sürüsü 'yiğit' kurşunlarıyla tek tek ölecek bir gün.  

Şehitlik kutsal amaç uğruna savaşarak ölmektir. İnsanlar kutsal saydıkları din, vatan, toprak, namus, can gibi değerler için mücadele edip savaşarak öldükleri zaman şehitlik mertebesine ulaşırlar. 

Hain ve kör kurşunlar uğruna bir 'kalleş' tarafından 'haince' öldürülmek... İşte bunun tarifi ve bir izahı yok ne yazık ki!

***
'Vatan sevgisi' öylesine söylenmiş bir söz değildir. Kanlı destanımız da buna bir örnektir.

Bugün gözüyle 'darbe girişimi' yapmak isteyen alçaklara karşı halkın 'alkışlanası' mücadelesi ve 'demokrasi nöbetleri' de buna bir örnektir.

Kanla canla bedel ödediğimiz bu toprakları kimselere vermedik vermeyeceğiz!

***
Askerlerimizin yanında elbette kadınlarımızı, analarımızı unutmamak lazım... Kadınlar olmasaydı bu destanı yazmak için askerler gücünü kuvvetini toplayamayabilirdi. Onlara en büyük iyiliği kadınlar yapmıştır.
Gerek cephe dışında gerek cephe içerisinde en iyi şekilde çalışmışlardır. Eskimiş kıyafetlerini dikenler, savaşa silah taşıyanlar, askerimizin yarasını saranlar kadınlardır... Çoğu vatanseverlik duygusuna bürünüp sonuna kadar mücadele etmişlerdir.

Bu vatanın ne kadar cengâverce kazanıldığını görmeliyiz. Bizlerde boynumuzun borcu olarak bu ülkeyi daima ileriye götürmeliyiz. Gerekirse de onlar gibi canımızı vatanımız için hiçe saymalıyız.

Ben TÜRK evladı olduğumdan ve uğruna şehit olabileceğim bir vatanım, milletim bayrağım olduğundan ötürü ayrı bir gurur duyuyorum.

O vatansız hain sürüsü acaba ne hissediyor?

***
'Kahpe kurşun alnından vurmasaydı annesine mektup yazacaktı...'

Ah o kahrolası kurşuna hedef yiğitler...

Bin canınız olsaydı, binini de verirdiniz değil mi bu vatan için?

****

Bizler size minnettarız.

Bağrımıza bastık topraklara karışmış aziz kanınızı...

Biliyorum ki sığmazsınız hiçbir kelimeye. Anlatılamazsınız hakkıyla.

Şehitlerimizi her daim analım. Kalplerimizden hiçbir zaman atmayalım. Unutmayalım.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.