Hava Durumu

Bursaspor kefeni yırttı!

Yazının Giriş Tarihi: 05.06.2017 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 09:03

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında küme düşmek üzere olan Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında her şeyini ortaya koyarak beklendiği gibi 90 dakikayı kazanarak zafere ulaştı ve haftalardır sevenlerini mutlu etti.

Kümeye düşmemek için sevinmek bunun adına bir şeyler kaleme almak biraz buruk olsa da bence Bursaspor'un ne kadar kıymetli bir takım olduğunu görmüş olduk.

Hani ölene kadar bitmez bu sevda derler ya, o cinsten adeta. Küme düşseydi toparlanmak yine ilk hedef olurdu ama timsahı zor günler bekliyor olacaktı.

Maç esnasında resmen öldük öldük dirildik. Bir çok taraftar Bursaspor için onca yolu besteler söyleyerek inanarak desteklemeye gitti. Bursaspor'u bu kadar vazgeçilmez yapan zaten bu inanç ve birlik. Stadı resmen inlettiler.

Eyvallah Trabzon taraftarı

Bir başkadır Anadolu takımı tutmak diyoruz ya, bence dün tam olarak bunu yaşadık. Bursaspor'a Trabzonspor taraftarı tarafından gösterilen ilgi sonsuz minnettarlıktı. Daha önceden şampiyon olmaya ramak kala desteklerini görmüştük, şimdi de zor günümüz de destek çıktılar. Belki bunun sebebi biraz Çaykur Rizespor'a karşı olan antipatik durum ile alakalıydı ama ne olursa olsun gerek sosyal medyadan gerekse birebir verdikleri desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Peki bundan sonra ne olacak?

Artık tamamen Bursaspor'un menfaatine hareket edilmesi gerekiliyor, ne siyasi durum, ne çıkar ilişkileri tamamen Timsahtan ayrıştırılmalı. Bu armayı gururla destekleyen bunca insan bu cefaları çekmemeli. Takımda tabiri caizse çok çöp var bunlar gönderilmeli. 

Gözler seneye kulüpte olacak. Kaliteli futbolcu inanan ve ruhu olan futbolcular istiyoruz. Azim, hırs olsun yine kaybedelim sorun yok. "Kim ne derse desin hiç bir yere gitmiyorum" demektense derhal Bursaspor küllerinden yeniden doğmalı. Tüm şehir kitlenip bir oldu, bilir kişiler hiç ummadığımız isimler timsahın yanında oldu. Aynı desteği gelecek günlerde de bekliyoruz. Zurnanın zırt dediği yerde değil de yolun başından sonuna kadar aynı rolantıda sahiplenmek bekliyoruz.

Cefasıyla, sefasıyla bu şehir bizim, Bursaspor bizim..

Ligin son haftasında Bursaspor kefeni yırttı, bakalım bundan sonra neler göreceğiz...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.