Hava Durumu

Bilim Elçileri Kulübü

Yazının Giriş Tarihi: 01.02.2018 06:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 06:29

Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden, Türkiye'nin en kapsamlı, dünyanın sayılı bilim merkezlerinden biri olan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM) bünyesinde kurulan Bilim Elçileri Kulübü, yapmış oldukları projeler ile parmak ısıttırıyor.

Bilim severlerin katılımıyla kurulan kulüp, çocukların bilimle ilgili umut ışığına sahip olmasını sağlıyor. Onları mutlu edip ortaya renkli işler çıkartıyorlar.

"Çocuklara dokunmak geleceğe dokunmaktır" sözünün gerçekliğini hayata geçiriyorlar.  Türkiye'nin geleceğine, yeni bedenler yeni beyinler kazandırmayı hedefliyorlar.  

Ufak adımlarla başlayıp her geçen gün büyüdüler. Büyümeye de devam ediyorlar. Gönüllülüklerini ülke çapında ve ülke dışında da gerçekleştirecekler.

Bu gençlere desteğini hiç ama hiç esirgemeyen eski dernek başkanı Özgür Arı isimli iş adamı Bilim Elçileri Kulübü'nden desteğini hiç esirgemiyor. Onlara maddi manevi hemen hemen çoğu desteği sağlamakla birlikte, yaptıkları çoğu proje için de onları motive ediyor.

Geçenlerde Kulüp üyelerine bir yemek düzenledi. Öğrenciler ile bir araya gelip her zaman destekçi olacağını söyledi.

İş adamı Özgür Arı "Sizlere bakınca gurur duyuyoruz, gözlerimiz yaşarıyor. Bu organizasyonun içerisindesiniz fark etmiyorsunuz ama bizim öğrencilik zamanlarımız da böyle şeyler gerçekten yoktu. Bir kaleme muhtaç olduğumuz zamanlar oldu. Yapılan işleri duyduğum anda Bilim Elçileri Kulübünün bir parçası olmak istedim. Allah bilginizi daim etsin ve yaptığınız iyiliklerin karşılığını göstersin. Türkiye'nin umut dolu gençlere ihtiyacı var" diyerek kulüp üyelerini yaptıkları işlerle ilgili takdir etti.

Bizlere yapılan bu güzel işler ve projeler için takdir etmek düşüyor.

Bu meşakkatli işin meyvelerini hep almaları dileğiyle...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.