Hava Durumu

Atamayana atarlar

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2017 09:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 09:25

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Tam anlamıyla ibre tersine döndü diyebiliriz. Dakika 60'a kadar mücadele eden bir Bursaspor gördük ama daha sonrası Bursaspor hep geri oynadı. Bu da doğal olarak Galatasaray'ı galip duruma getirdi.

Bursaspor'un ufak boşluğunu Galatasaray iyi değerlendirdi. Bursaspor 66'da ikinci yarıdaki en ciddi pozisyonunu yakaladı. Pozisyonları değerlendiremeyen Bursaspor maalesef 'atamayana atarlar' doğruluğunu yaşatmış oldu.

Savaşan bir Bursaspor göreceğimizi sandık. Ama sadece 60 dakika mücadele ettiler.

Ama hep kötü ve sonuç odaklı bakmamak lazım. Hep ve her şeye kötü baktığımız zaman işin içinden çıkılmıyor.

Mesela ligin 6. haftasında bu kadar gollük pozisyona giren bir takım ben görmedim.

Santrforsuz, hamle, hücum oyuncusu olmadan ve "elimizdeki bu" açıklaması dillerde dolanırken yine çok iyiydi Bursaspor...

Stancu ile olmaz bu işler. Bunları fark etmek için geriye düşmeye gerek yok.

Sezon başlamadan itibaren birçok kez gözle görülen eksiklikler hala giderilmedi. Galatasaray karşılaşması da ayna gibi ortaya çıkarttı her şeyi.

Üzülerek söylemem gerekiyor ki Batalla'nın bittiği de apaçık belliydi. Çok yorgundu. Ara paslarda bu daha da net çıktı ortaya.  

Ama ne olursa olsun bu maçı almalıydık. Skora değil de alacağımız maçı bedavadan rakip takıma verdik.

Önümüzdeki Kayseri ve Osmanlı maçı çok daha önemli. Bunlara çok daha sağlam bilenip kuvvetli hamleler yapmalıyız. Ligde ilk 10'da kalmayı değil ilk 5'te olmayı hedeflemeliyiz. Azim ve hırs arttıkça nice galibiyetler bizim olur. Yeter ki herkes uzak tutsun çıkarlarından Bursaspor'u!

Maçın gidişatı beraberlik sonrası aslında gözükürken, ilk dakikadan beri rakip takımın taraftarları dikkatimi çekti. Görsel anlamda değil, çok garip ki bu şehrin ekmeğini yiyip suyunu içiyorlar ama hakaretler küfürler de hat safhadaydı. Tribün ortamında kendine engel olamayıp argo konuşmayı tezahüratı anlarım da, bu topraklarda yaşayıp böylesine küfürler edip hoplayıp zıplamak hiç hoş bir görüntü değildi.

TEKSAS...

Yaptıkları devasa bir gösteriydi. Fakat tribünlerde bir durgunluk vardı. Böyle değerli maçta tezahürat yoktu.  Destek genellikle ıslık ağarlıklıydı. Maç bitimine kadar şaşkınlıkla izledim. Eskiden de Teksas'ın içerisinde çocukluk geçirmiş olan birisi olarak söylüyorum, biraz hayal kırıklığı yaşadım. Belki de yapmış oldukları şov onları bu denli yordu. Bilemiyorum. Dilerim en yakın zamanda gerek futbol olarak gerek de takıma destek anlamında eski güçlü hale geri döneriz. Çünkü bu taraftar 'Bursaskorlu' değil Bursasporlu. Yakışan ne ise en iyi şekilde yıllarca yaptılar. Bundan sonra da yapacaklardır.  

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.