Hava Durumu

Osman Ak ve Bursa

Yazının Giriş Tarihi: 07.09.2017 07:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.09.2017 07:00


Bursa'mızın havasını, suyunu, dağını, kadim mekânlarını tanıyan birisi olduğunuz için çok fazla ayrıntıya girmeye gerek yok.
Ancak, çalışma azminizi arttırmak adına bir kere daha hoş geldiniz demek istiyorum.
Şehrimizde asayişle ilgili başarı çıtası bir hayli yüksek.
Selami Yıldız, bu şehre değer kattı.
Şimdi çıtayı daha yukarılara taşımak için, size devretti.
Bilesiniz ki; emrinizdeki şube müdürleri görevlerini öz veriyle yapıyor.
Basın emekçileri ile olağanüstü bir diyalog kuran ve bu sayede başarılı projelere imza atan Tugay Dikmen, Bursa'ya her alanda değer katan bir polis.
Bursa Emniyetinin bir numarası Osman Ak olarak görevinize başlar başlamaz "Narkotim WhatsApp hattı kuracağım" demeniz, hakikaten bir nesli mahvetme operasyonlarına girişen utanmazları çırak çıkartarak, alçakların heveslerini bir kez daha kursağında bıraktı.
İnanın, Emniyet Müdürü Ak olarak şehrimizin sokaklarında tebdili kıyafetle gezer, bu geleneği devam ettirirseniz; önce anne ve babaları, sonra da ailelerin sevgi ve muhabbetini kazanacağınızı şimdiden garanti edebilirim.
Zaten koltuğunuza oturur oturmaz, "şehrimizin meselelerinin üzerinden hep birlikte geleceğiz" derken, o heyecanı sizde gördük.
***
Uyuşturucu ile ilgili WhatsApp'ı devreye sokacağınızı belirtince, hakikaten heyecanım bir kat daha arttı. Malumuz üzere şehrimizin trafiğinde sıkıntılar söz konusu.
Şehrimizde trafiğin sıkışmasında sorumsuz sürücülerin katkısı maalesef azımsanmayacak derecede.
Bir süre önce trafik kurallarına uymayanlarla ilgili WhatsApp hattı kurulsun diye öneride bulunduğumda, konunun önemli olduğunu ancak yasal bazı sıkıntıların olduğunu bana iletmişlerdi.
Trafikteki keşmekeşi ortadan kaldıracak adımlarınızı sıklaştırırsanız, öyle tahmin ediyorum ki, Bursa'mıza isminizi kazıyacak ve tarihe geçeceksiniz.
Şu bir gerçek ki, karşımızdaki insana hakikat ve hikmet penceresinden baktığımız vakit, onda nice âlem görürüz. Menfaat gözüyle bakarsak, ancak dünyayı ve dünyalık şeyleri.
Sizin Bursa'da çok ama çok önemli işler yapacağınıza inanıyoruz. O yüzden size ve ekibinize hakikat penceresinden bakıyoruz.
Örnek olarak; STK'lara hakiki işler yapmak için önerilerinizin olacağını tahmin ediyorum.
Bir kez daha kadim şehre hoş geldiniz, Müdür Bey.


  

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.