Hava Durumu

Gökdeniz'in yüzünü İzzetin Küçük güldürdü

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2017 09:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 09:50

Her akşam yastığa başımızı koyduğumuzda kana kana uyurken; bu şehirde bazılarımızın evlatlarının yüreği sürünmekten kurtulamadığı için kanıyor!

Tabi kanayan yürek olunca, arşı yaratan titriyor; yarattıklarının kıyamette titrememesi için de dünyadakilere "sizler de" titreyin diye uyarıyor...

Kimilerimiz bu uyarıyı dikkate alıp duyuyor, kimilerimiz ise kana kana uyumaya devam ediyor!

Yaklaşık bir ay önceydi, bırakın kendi adımlarıyla okula gitmeyi, tuvalete bile sürünerek giden Gökdeniz Şahin'in dramını yazmış, Bursa Valisi İzzetin Küçük'e hitaben  "Vali İzzetin Küçük, sürünen Gökdeniz'i tanıyor mu?" başlıklı yazı yazmıştım.

Yaratıldığını, yaratıcının olduğunu bilen, hisseden, titreyen Vali İzzetin Küçük, her gün annesinin kucağında okula giden Gökdeniz Şahin'e sahip çıktı, yavrum dedi, bağrına bastı.

***

Şimdi Trabzonspor sevdalısı Gökdeniz'in yüzü gülüyor, hayalleri gerçekleşiyor.

Gökdeniz, önceTrabzonsporlu futbolcularla tanıştı, imzalı formalarını aldı.

Sonra, Valimiz İzzetin Küçük'ün talimatıyla Şahin ailesinin başlarını sokabileceği bir evinin olması için kampanya başlatıldı.

Ve Gökdeniz'in bozuk olan sakat arabasının aküsünü tamir ettirdiler.

Gökdeniz'in ayakları tutmuyor, yere basmıyor ama yüzü gülüyor, kendisine, ailesine el uzatanlara küçücük yüreğiyle selam duruyor.

***

Buradan bir kez daha Gökdeniz'in beden eğitimi öğretmeni, iyi insan Levent Karabulut'a şükranlarımı sunuyorum.

Hocamızın gösterdiği azim, gayret ve vefa sayesinde Gökdeniz'in hayata bakışı değişti.

Bir teşekkür de Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Uğurlu'ya. Gökdeniz'in feryadını duydu, el uzattı hayallerini gerçekleştiren adım attı.

Ne demek lazım, Gökdeniz'in yüzünü güldürdün ya kadim şehrin valisi İzzetin Küçük; Allah gayretlerini, iyiliklerini, sürünenlere olan hassasiyetini çoğaltsın.

İyi ki varsın...

Sürünenlerin, yardıma muhtaçların tıkırtılarının duyulduğu, el uzatıldığı; sen bizim çocuğumuzsun diyenlerin sayılarının artması, çoğalması ümidiyle.

Çocukların yüzü hep gülsün...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.