Hava Durumu

Erdoğan, Bursa'dan dünyaya meydan okudu

Yazının Giriş Tarihi: 22.01.2018 07:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 07:23

Hava yağmurlu ve soğuk, buna rağmen dışarıda en az 15 bin Bursalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşıladı.

Salonun içi ise hınca hınç doluydu, ve coşku görülmeye değerdi.

Şunu açıkça ifade edelim, rahmetli Erbakan hocaya olan sevginin aynısını Bursalı kadınlar Erdoğan'a gösterdi.

Cumhurbaşkanı salona gelmeden önce konuşan hatiplerin içinde Dr. Ravza Kavakçı Kan, alkış alan, dinlenen tek kişi oldu.

İnanın kongrenin yapıldığı salonu dolduran kadınlar, Erdoğan'ın ismi ne zaman anons edilse, görülmeye değer enstantaneler verdiler.

Gözyaşı dökenler, tezahürat yapanlar, bayrak sallayanlar ve alınlarına Recep Tayyip Erdoğan bandanası bağlayan kara çarşaflı, tesettürlü ve başı açık bayanlar.

Kısacası, genç kızların ve kadınların sevgi ve muhabbeti hakikaten izlenmeye değerdi.

***

AFRİN OPERASYONU KISA SÜREDE BİTECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini Fatih Sultan Mehmet Bulvarı hastane alanında bekleyen onbinlerce kişiye hitap ederken dikkat çeken mesajlar verdi.

AK Parti Genel Başkanı Erdoğan söze cumartesi günü başlayan Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiğe selam göndererek başladı ve operasyonun kısa bir süre içinde biteceğini belirtti.

Ardında da...

Kendisine salonun içinde yoğun ilgi gösteren on binin üzerinde Bursalıya, "Sizi böyle gördükçe şimdi Afrin'e bakıyorum.Şimdi Afrin'deki Mehmetçiğimize bakıyorum. Şimdi PYD-PKK terör örgütünün şu anda nasıl kaçtıklarını görüyorum Onlar kaçacak Mehmetçik, bizler hep birlikte kovalayacağız" diyerek dünyaya meydan okudu.

Erdoğan, PKK ve onun uzantılarına Bursa'dan şu sözleriyle meydan okudu; "Siz bizi içeriden vuracaksınız öyle mi? Sizleri, nasıl dağdakileri ininden çıkardıysak, sizlere de asla o meydanları bırakmayız. Şu anda Mehmetçiğimizin Rabbim yardımcısı olsun. Özgür Suriye Ordusu'nun Rabbim yardımcısı olsun. Polisimizin, güvenlik güçlerimizin, korucularımızın Rabbim yardımcısı olsun."

Evet,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl Nisan ayında Atatürk Stadı Meydanı'nda AK Partililere hitap etmişti, ancak Kadın kolları kongresindeki mahşeri kalabalığı karşısında görememişti.

Tofaş Spor Salonu dün tarihi bir güne şahitlik etti.

Erdoğan ismi her anıldığında coşan bir kalabalık söz konusuydu.

Görünen o ki Bursa 2019 için Erdoğan'a yanındayız mesajı verdi.

***

BİR SÖZ

"Kâbe'yi yıkmaya gelen Ebrehe'nin filleri nasıl sahiplerini ezdiyse, bugün zalim devletlerin uçak, gemi ve tank filoları da birbirini ezecek ve kendi sahiplerini yiyecektir."

Prof. Dr. Necmettin Erbakan

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.