Hava Durumu

Bursa Emniyeti, tanıtım ve Tugay Dikmen

Yazının Giriş Tarihi: 07.02.2018 07:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.02.2018 07:16

Artık farklı bir zamanda, farklı bir dünyada yaşıyoruz.

Kurum ve kuruluşlar, icraatlarını, programlarını ve tanıtımlarını danışmanları vasıtasıyla kamuoyuna duyuruyorlar.

Yani basın, bir başka adıyla medyayla kurulan iletişim ve diyaloglar sayesinde yapılan faaliyetleri vatandaşlar gazetelerde okuyor, televizyonlarda izliyor.

Yaklaşık 4 ay öncesine kadar basından sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Tugay Dikmen, yeniden aynı göreve getirildi.

Teşkilatın Bursa'da gerçekleştirdiği başta operasyonlar olmak üzere, farklı projeler ve faaliyetleri, gazetecilerle paylaşarak haber olmasını sağlıyordu.

Kısacası haber ağını oluşturan çok doğru bir isimdi.

Tugay Müdür yeniden Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Basın ve Halkla İlişkiler Şubesi'nde.

Hazır projeden bahsetmişken...

Tugay Dikmen toplumu, vatandaşı, bu ülkenin menfaatine olanı; Bursa'nın huzurunu ilgilendiren hangi projeden bahsedilse, can kulağı ile dinleyip, "şimdi ne yapabiliriz" diyecek kadar heyecanlı ve idealist bir polis.

Yeniden eski görevine dönmesini ben büyük bir şans olarak görüyorum.

Çünkü doğru işler, doğru adamlarla yapılır.

Vatandaşla sağlıklı diyaloglar kuran, devletin gülen yüzünü her an yansıtabilen beceriye sahip olan Tugay Dikmen'e tekrar hoş geldin diyoruz.

***

 MUHARREM İNCE:  ALİ CENGİZ OYUNU YAPTILAR

CHP'de kurultay sona erdi ama tartışmalar devam ediyor.

Mükerrer imzalar...

Ardından kumanyadan zehirlenen CHP'liler.

Ve...

Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olarak çıkan Muharrem İnce,  iki gün süren ve Pazar günü gerçekleşen kongrede Kılıçdaroğlu ve ekibinin Ali Cengiz oyununa başvurduklarını, yani numara yapıldığını iddia ediyor.

İnce, "Eğer eşit şartlarda seçime gidilseydi daha fazla oy alacaktım" diyor.

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nun bu kafayla hareket etmeye devam ettiği sürece iktidara alternatif olunamayacağını ifade ediyor.

Çok acı bir durum, demokrasi, özgürlük, adalet, insan hakları gibi kavramları dilinden düşürmeyen bir parti kurultayının ardından düştüğü durum, hakikaten içler acısı...

***

BİR SÖZ

Rus emperyalizmine boyun eğmek kader değildir. Kuzey Kafkasyalıların birlik ve özgürlük gibi doğal ve siyasi hakları vardır. Bu talepler gündeme getirilmedikçe Kuzey Kafkasyalılar günden güne yok olacaklardır. Çünkü bu düzen emperyalizmin düzenidir.

Cevher Dudayev

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.