Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi gençlere yeni ufuklar açıyor

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2020 06:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 06:30

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve ekibinin başta Yıldırımlılar olmak üzere Bursa halkına hizmetleri aralıksız devam ediyor.

Siyaseti bir kenara bırakalım...

Sosyal Belediyeciliğin kuralları tektir ve hiçbir siyasi görüşe göre bu değişmez...

Sosyal yardımlar, sokak hayvanları için çalışmalar, dezavantajlı kesim için yapılan hizmetler, kadına şiddetin önüne geçmek, çocuklar, gençler vs...

Yıldırım Belediyesi'nin özellikle bu dönemde en çok dikkatimi çeken ve takdir topladığına inandığım noktası işte tam olarak bu!

Gerçekten ilçe için ciddi ve faydalı işlere imza atıyorlar.

Zaten herkes farkındaki artık; hem ekonomik şartlardan hem de insanların bakış açısının değiştiğinden ayakları yere basan ve gerçekten faydası olacak işler prim yapıyor.

İşte bu gelişmeler doğrultusunda küçük bütçeler ile akılcı projeleri hayata geçiren Yıldırım Belediyesi'nin son çalışması olan Siyaset Akademisi gerçekten güzel bir iş...

Yıldırım Belediyesi Kültür işlerinden sorumlu Başkan yardımcısı Taner Taştekin önderliğinde hayata geçirilen Yıldırım Siyaset Akademisi-Uluslararası İlişkiler Okulu, ile farklı disiplinlerde okuyan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine uluslararası ilişkilere dair çeşitli konularda kapsamlı bir bakış açısı kazandırılacak.

Ayrıca son dönemde uluslararası ilişkiler tartışmalarında ön plana çıkan konular ve konularla ilgili güncel tartışmalara dair giriş dersleri ile öğrencilerde farkındalık oluşturacak.

Proje Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enes Bayraklı'nın moderatörlüğünde video konferans programı Zoom üzerinden gerçekleştiriliyor.

10 hafta boyunca devam edecek olan eğitim alanında uzman isimler gençlere, tarih, siyasal tarih, dış politika, bölgesel çalışmalar gibi alanlarda önemli bilgiler verecek.

Bu dönem için kayıtlar son bulmuş olsa da takip edip mutlaka ikincisi için kayıt yaptıracağım...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.