Hava Durumu

Hatay'da amatör balıkçı köpek balığı ile karşılaştı!

Amatör balıkçı İshak Beyaz, Hatay'ın İskenderun körfezinde köpek balığı ile karşılaştı ve bu heyecan verici anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Beyaz'ın "kocaman lan bu" diyerek şaşkınlık ve heyecanını dile getirdiği görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 09:29
Kaynak: İHA
Hatay'da amatör balıkçı köpek balığı ile karşılaştı!

İskenderun ilçesinde amatör balıkçı İshak Beyaz ve arkadaşları balık yakalamak için botla körfeze açıldı. Beyaz ve arkadaşları bir süre sonra köpek balığı olduğunu düşündükleri balığa denk geldi. Amatör balıkçı Beyaz, İlk defa köpek balığı görmenin heyecanıyla bu anları kayıt altına aldı. Beyaz'ın görüntülerde, "kocaman lan bu" dediği anlarsa gülümsetti.

Hatay'da amatör balıkçı köpek balığı ile karşılaştı!-Bursa Hayat Gazetesi-2

"ÇOK HEYECANLANDIK”

Beyaz Köpek balığını gördüğünde heyecanlandığını ifade eden balıkçı İshak Beyaz, “Sportif balıkçılık yapıyoruz. Her zamanki gibi teknemizle denize açıldık. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Teknenin dibinde birden köpek balığı gördük ve çok heyecanlandık. Bu anları ölümsüzleştirmek için hemen video kaydına başladık. Birkaç defa tekneye doğru geldiğini görünce biraz korkmadık da değil ama beklediğimizden büyük bir köpek balığıydı. Köpek balığını tam göremedik ama yaklaşık 2-3 metre var gibiydi. Biz de bu anları ölümsüzleştirmek için kayıt yapmaya başladık” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.