Hava Durumu

Emniyet müdürlüğü bahçesinde bağlıydı: Eşek acil servise daldı!

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaşanan eşek olayı Türkiye'nin gündemine oturdu. İşte Yalova'daki eşek haberine ilişkin detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 13:10
Kaynak: İHA
Emniyet müdürlüğü bahçesinde bağlıydı: Eşek acil servise daldı!

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğünün bahçesine emanet olarak bağlanan bir eşeğin yuları çözülünce acil bir maceraya atıldığı anlar, yakındaki bir hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın detaylarına göre, yaklaşık 5-6 ay önce yaşanan bir operasyon sonrasında, bir şüpheliye ait olan eşek, ilçe emniyet müdürlüğünün bahçesine bağlanmıştı. Ancak bir şekilde yuları çözülen eşek, aniden kaçmaya başladı. Eşeğin kaçışını fark eden bekçiler, onun peşinden koşarak durmaya çalıştılar, ancak eşeğin hızlı adımları kaçınılmazdı.

Kaçan eşek, peşinden giden bekçilerin ardından yakındaki bir hastanenin acil servisine girdi. Burada hastane personeli ve güvenlik görevlileri, beklenmedik misafiri yakalamak için harekete geçti. Uzun bir kovalamacanın ardından, eşek sonunda yakalandı ve güvenli bir şekilde kontrol altına alındı.

Bu olayın tüm dramatik anları, hastane güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve olayın nasıl geliştiğine dair ilginç bir görüntü serisi oluşturdu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.