Hava Durumu

15 gün önce izne gelip babasına ev almıştı...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Haldun Uslu'nun Eskişehir'deki baba ocağına ateş düştü. Şehit uzman çavuşun 15 gün önce izne geldiği ve yalnız yaşayan babasına krediyle ev aldığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
15 gün önce izne gelip babasına ev almıştı...

Aslen Seyitgazi'nin Yazıdere köyünden olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Haldun Uslu (28), Cizre'deki operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Şehir haberi, Kumlubel Mahallesi Üstün Sokak'ta tek başına yaşayan baba Adem Uslu'ya askeri yetkililer tarafından verildi. Baba Uslu'nun evine sağlık görevlileri ile birlikte gelen askeri erkanın şehit haberini vermesi üzerine eve Türk bayrakları asıldı.

TATİL DEĞİL VEDA ZİYARETİ OLMUŞ
Annesi hayatta olmayan ve evin tek çocuğu olan şehit uzman çavuşun en son 1 ay önce 15 günlük izin için baba ocağına geldiği ve babası Adem Uslu ile en son o zaman görüştüğü öğrenildi. Oğlunun 15 gün sonra şehit haberini alan baba Adem Uslu ise neye uğradığını şaşırarak gözyaşlarına boğuldu.

BABASINA 4 AY ÖNCE ALDIĞI EVİN TAKSİTLERİ HENÜZ BİTMEMİŞ
Öte yandan, Şırnak Çakırsöğüt Komando Tugayı'nda görevli şehit uzman çavuş Uslu'nun 4 ay önce kredi çekerek yalnız yaşayan babasına Kumlubel Mahallesi'ndeki apartman dairesini aldığı ortaya çıktı.

CENAZESİNİN YARIN ESKİŞEHİR'DE DEFNEDİLMESİ BEKLENİYOR
Bekar olduğu öğrenilen şehit Uzman Çavuş Yusuf Haldun Uslu'nun cenazesinin otopsinin ardından Cizre Havaalanı'ndan askeri uçakla Eskişehir'e gönderilmesi ardından da yarın Eskişehir'de toprağa verilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.