Hava Durumu

Pompalı tüfekli üç gaspçıya 20 yıl hapis cezası

Konya'da yaklaşık 5 ay önce bir akaryakıt istasyonunda pompalı tüfekle gasp olayına karışan 3 sanığa mahkeme tarafından ayrı ayrı 6'şar yıl 8 ay olmak üzere toplamda 20 yıl hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Pompalı tüfekli üç gaspçıya 20 yıl hapis cezası

Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen gasp davasına tutuklu sanıklar Mustafa Y., Halil Y., Ahmet K. ve taraf avukatları katıldı. Son sözleri sorulan sanıklar pişman olduklarını ifade ettikten sonra mahkeme heyeti, her sanık için ayrı ayrı 6'şar yıl 8 ay hapis cezası verdiğini açıkladı.

Olay, 20 Eylül 2015 tarihinde merkez Meram ilçesi Hatunsaray Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelmişti. Benzinliğe otomobille gelen Halil Y. (24) amcasının oğlu Mustafa Y. (22), ve Ahmet K. (19) pompalı tüfekle iş yeri çalışanının yanına gelerek cebinde bulunan 2 bin lirayı gasp ettikten sonra geldikleri araçla kayıplara karışmışlardı. Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri kısa süre sonra Ahmet K.'yi yakalamış, diğer iki sanıksa aynı bölgede karıştıkları başka bir hırsızlık olayı sonrası yakalanmışlardı.

Pompalı tüfekli gasp anı ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından görüntülenmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.