Hava Durumu

Mültecilerin kaldığı iş hanında yangın!

Bağcılar'da Suriyeli mültecilerin kaldığı bir iş hanında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yaşanan panik sırasında bir kişi 4. kattan aşağıya atlayarak yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Mültecilerin kaldığı iş hanında yangın!

Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Velioğlu Caddesi üzerinde Suriyeli mültecilerin kaldığı öğrenilen bir iş hanında gece saat 01.45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Elektrik saatlerinden çıktığı iddia edilen yangın nedeniyle kısa sürede han dumanlar içinde kaldı. Dumanlar nedeniyle 4. ve 5. katta kaldıkları öğrenilen Suriyeli mülteciler panik yaşadı.

Panik sırasında Suriyeli bir mültecinin 4.kattan aşağıya atladığı ve otomobilin üzerine düştüğü öğrenildi. Otomobilin üzerine düşen Suriyeli vatandaşın çeşitli yerlerinden yaralandığı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik saatlerindeki yangına müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri duman tahliyesi yaptı. Dumandan etkilendiği öğrenilen 2'si çocuk 5 kişiye olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. İlk müdahaleleri yapılan Suriyeli mültecilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Yangın çıkan iş hanının iki katının Suriyeli mültecilere pansiyon olarak kiralandığı ve mültecilerin burada kaldığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.