Hava Durumu

Tuğçe Aral'dan beklenmedik teklif!

Best Model Of Turkey 2013'te Best Swimsuit ve Miss Freedom Of Turkey 2014'te birinci güzel seçilen ünlü model Tuğçe Aral'ı Instagram'dan keşfeden yabancı modellik ajansları, ünlü model ile çalışmak için teklifte bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2016 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2016 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Tuğçe Aral'dan beklenmedik teklif!

Barselona ve Moskova'da faaliyet gösteren "Casta Models" isimli ajans ünlü modeli Instagram'dan keşfederek, "Sizinle çalışmak istiyoruz" teklifi yaptı.
Genç modeli Instagram üzerinden keşfettiklerini belirten "Casta Models" ajans yetkilileri, dünyaca ünlü birçok top model ile çalışıyor. Ajans yetkilileri, Avrupai fiziği ile dikkatleri çeken Tuğçe Aral'ı, 2016'nın başlarında ve ilerleyen aylarda Barselona ve Moskova'da yapılacak olan defilelerde podyuma çıkartmak istediklerini ifade ettiler.

ARAL: "ÜLKEM ADINA GURUR DUYDUM"
Dünyaca ünlü ajansın, Türkiye'den çalışmak için sadece Tuğçe Aral'ı seçmesi, tescilli güzeli oldukça gururlandırdı. Ünlü model Aral, "Bana gelen bu teklif karşısında çok mutlu oldum ve ülkem adına gurur duydum. Barselona ve Moskova'daki defilelerde ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" dedi.
Tuğçe Aral, kendisine gelen bu teklif üzerine, dünyayı dolaşarak yapacağı televizyon programının çekimlerine ara vermek zorunda kaldığını da kaydetti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.