Hava Durumu

Bursalı Serdar cezalı

Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz, Timsah Arena'daki ilk maçta gol atma fırsatı yakalarken, 68'de gördüğü sarı kart sonucu cezalı duruma düştü.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2016 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2016 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursalı Serdar cezalı

"Trabzonspor'u buradan çıkartmayacağız dedik ve..."

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Serdar Aziz maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalar yaparken, devre arasında takım arkadaşları ile yaptığı konuşmayı da söyledi.

Muhteşem zafer sonrası Lig TV'ye konuşan Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz, kariyerinde böyle bir maç olmadığını söyleyerek, " İki asist yaptım ve bir gol attım. Kazanmak güzeldi. Biz şampiyonluk yaşamış bir takımız. İnşallah bu galibiyetle, bu stadla eski günlerimize döneceğiz." dedi.

MAÇI SOYUNMA ODASINDA KAZANDIK

Maça iyi başlamadıklarını ve iki şok gol yediklerini de belirten Aziz, "Maça iyi başlayamadık. Arni goller yedik. Müthiş bir atmosfer vardı.Önde başlamak isterdik ama olmadı. Taraftarımız bize destek oldu. Soyunma odasında arkadaşlarımla konuştum. Onlara "Bu maçı kazanacağız, Trabzonsporu buradan çıkartmayacağız" dedim, ve başardık. Haketmediğimiz yerlerdeyiz,umarım daha iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

 

Bursa Hakimiyet

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.