Hava Durumu

ATM karın altında gömüldü

Bitlis'te kar kalınlığı nedeniyle birçok mahalle ve anayol adeta tünel haline gelirken, karla kapanan ATM'nin önünden para çekmeye çalışan vatandaşlar ilginç görüntü oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
ATM karın altında gömüldü

Bir aydır yağan karın toplamının yaklaşık 7,5 metre olduğu Bitlis'te, hayat durma noktasına geldi. Onlarca ev ve iş yeri gibi ATM'ler de kar yağışından nasibini aldı. Karla kapanan ATM'lerden para çekmeye çalışan vatandaşların mücadelesi ise ilginç görüntü oluşturdu.

Bitlis Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kerim Sönmez, kentte etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 94 köye ulaşımın sağlanamadığını bildirdi. Sönmez, "Köy yollarını ulaşıma açmak için 10 ekip ve 43 araçla karla mücadele çalışması yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için köy yollarını en kısa sürede ulaşıma açacağız" dedi.

Karayolları ve belediye ekipleri de kent merkezi ve bağlantı yollarında karla mücadele çalışması yürütüyor.

Bitlis'te beyaz eşya servisi işiyle uğraşan Nazif Turgut, "Günlerdir yağan kar gösterdi ki karın başkenti Bitlis'tir. Şu an biz iş yerlerimize tünel kazarak gidebiliyoruz. Maalesef araçlarımız donmuş ve hizmet veremiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.