Hava Durumu

Bursaspor 3- Medipol Başakşehir 3

Spor Toto Süper Lig'de 20 hafta maçında Bursaspor sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursaspor 3- Medipol Başakşehir 3

İŞTE İLK 11'LER

Bursaspor: Mert, Erdem, Serdar, Sivok, Aziz, Bekir, J. Faty, Deniz, Batalla, Sercan, Necid
Medipol Başakşehir: Volkan, Uğur, Bekir, Yalçın, Alparslan, Rotman, Emre, E. Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal

CANLI ANLATIM

1' Hüseyin Göçek karşılaşmanın ilk düdüğünü çalıyor. Mücadele Bursasporlu oyuncuların santra vuruşuyla başlıyor.

2' (M.Başakşehir) Tomas Necid kendi yarı sahasında topu alıyor ancak Yalçın Ayhan rakibine faul yapıyor.

2' (Bursaspor) Tomas Sivok serbest vuruşu paslaşarak kullanıyor. Bursaspor hazırlık pasları yapıyor.

4' (M.Başakşehir) Erdem Özgenç orta alanda Doka Madureira'nın yaptığı hareket nedeniyle yerde kalıyor.

4' (Bursaspor) Erdem Özgenç kendisine yapılan faulde serbest vuruşu bekletmeden paslaşarak kullanıyor.

7' (M.Başakşehir) Edin Visca sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Penaltı noktası üzerine doğru yaptığı ortada Mehmet Batdal yükselerek kafa vuruşunu yapıyor. Top kalenin sağından az farkla dışarı çıkıyor.

8' (M.Başakşehir) Erdem Özgenç'in yaptığı pas hatasında top bir anda Mehmet Batdal'ın önünde kalıyor. Ceza sahasına girmeden Mehmet vuruşunu yapıyor. Ancak top kaleci Mert'in üzerine gidiyor ve topa rahat bir şekilde sahip oluyor.

10' (Bursaspor) Aziz Behich sol kanattan atağa katılıyor. Ceza sahası içerisine gönderdiği topu Yalçın Ayhan uzaklaştırıyor.

 11' (Bursaspor) GOOOLL!! Tomas Necid ile Bursaspor karşılaşmanın başında öne geçiyor. Bekir Yılmaz'ın savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Sercan Yıldırım kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve müsait durumdaki Tomas Necid'e topu çıkarıyor. Necid topu kontrol ettikten sonra düzgün bir vuruşla topu filelere gönderiyor.

 

11' (Bursaspor) Sercan Yıldırım takımının attığı golde asist yapan isim oluyor.

15' (Bursaspor) Tomas Necid takımının atağa çıktığı pozisyonda topsuz alanda kendisine avantaj sağlamak isterken Marcio Mossoro'ya faul yapıyor. Tomas Necid Hüseyin Göçek'ten sarı kart görüyor.

20' (M.Başakşehir) Emre Belözoğlu sol kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Ceza sahasına gönderdiği topu Tomas Necid karşılıyor.

20' (M.Başakşehir) Marcio Mossoro sağ kanattan sıfıra kadar iniyor ve altı pas üzerine ortasını yapıyor. Ancak Tomas Sivok yerinde müdahale ederek, topu uzaklaştırmayı başarıyor.

27' (M.Başakşehir) Emre Belözoğlu sol kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Ceza sahasına gönderdiği topu savunmada Tomas Sivok uzaklaştırmayı başarıyor.

28' (Bursaspor) Ricardo Faty savunmanın arkasına topu gönderiyor. Pablo Batalla sağ kanatta topla buluşuyor. Ceza sahasına girdikten sonra arka taraftaki Sercan Yıldırım'a ortasını yapıyor. Sercan kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağından az farkla dışarı çıkıyor

30' (Bursaspor) Pablo Batalla ceza sahasına girerken top bir anda Deniz Yılmaz'ın önünde kalıyor. Deniz'in yaptığı plase vuruşu kaleci Volkan Babacan çıkarmayı başarıyor.

31' (Bursaspor) Bursaspor yine etkili geldi. Deniz Yılmaz'ın sağ kanattan ceza sahası dışına çıkarttığı topun gelişine Ricardo Faty yerden vuruyor. Kaleci Volkan Babacan köşeye giden topu köşeden uzanarak çıkarıyor.

33' (M.Başakşehir) Edin Visca topu Serdar Aziz'den kazanmak isterken rakibine faul yapıyor. Edin Visca bu hareketi sonrasında sarı kart görüyor.

36' (Bursaspor) Tomas Necid hava topu mücadelesinde rakibi Rajko Rotman'a doğru dirseğini kullanıyor. Tomas Necid bu hareketi sonrasında Hüseyin Göçek'ten ikinci sarı kartı görüyor. Bursaspor sahada 10 kişi kalıyor.

37' Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu Tomas Necid'in kırmızı kartı sonrasında sahaya girdi ve Hüseyin Göçek'e şiddetli bir şekilde itiraz etti. Bu hareketi sonrasında Hüseyin Göçek Hamza Hamzaoğlu'nu tribüne gönderiyor.

41' (Bursaspor) Bekir Yılmaz topla çıkma isteyen rakibi Emre Belözoğlu'nu faulle durdurmayı başarıyor.

41' (M.Başakşehir) Bekir İrtegün serbest vuruşu kullanıyor ve top yeniden oyun alanında.

43' Edin Visca sağ kanat topla buluşuyor. Ceza sahası içerisine gönderdiği falsolu topa hareketlenen Mehmet Batdal müsait pozisyonda topu istediği gibi kontrol edemeyince önemli bir fırsatı harcamış oluyor.

45' (Bursaspor) Bursaspor'da sakatalan Serdar Aziz yerini Dany Nounkeu'ya bırakıyor.

45' Hüseyin Göçek düdüğünü çalıyor ve Bursaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapatıyor.

46' (M.Başakşehir) Medipol Başakşehir'de Sokol Cikalleshi oyuna girerken, Rajko Rotman oyundan alınıyor.

46' Hüseyin Göçek ikinci yarıyı başlatan düdüğü çalıyor.

 47' (Bursaspor) GOOOLL!! Sercan Yıldırım ile Bursaspor ikinci golü buluyor. Deniz Yılmaz'ın savunmanın arkasına hareketliği anda Pablo Batalla ince bir ara pası gönderiyor. Kaleci Volkan Babacan'dan sıyrılan Deniz açısını kaybediyor ve geriden gelen Sercan'ın önüne topu bırakıyor. Sercan Yıldırım sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderiyor.

 

47' (Bursaspor) Bursaspor formasını ilk kez giyen Deniz Yılmaz, iyi oyununu bir de asistle süslemeyi başarıyor.

 50' (M.Başakşehir) GOOOLL!! Sokol Cikalleshi ile Medipol Başakşehir farkı bire indiriyor.Uğur Uçar sağ kanattan ceza sahası penaltı noktası üzerine yaptığı ortanın gelişine yarım röveşata şeklinde bir vuruş yapan Sokol Cikalleshi'nin şutu köşeden filelerle buluşuyor.

 

50' (M.Başakşehir) Uğur Uçar golde asist yapan isim oluyor.

52' (Bursaspor) Erdem Özgenç orta alanda rakibi Sokol Cikalleshi'ye yaptığı sert hareket nedeniyle hakem Hüseyin Göçek'ten sarı kart görüyor.

54' (M.Başakşehir) Doka Madureira ceza sahası yay bölgesinde topla buluşuyor. Önünü açan Doka vuruşunu yapıyor. Tomas Sivok topun kaleye gitmesini engelleyen hamlesini yapıyor ve topu engelliyor.

55' (M.Başakşehir) Emre Belözoğlu ceza sahası çizgisi üzerindeki Doka'ya yerden derin bir pas gönderiyor. Doka topu aldıktan sonra sağına çekiyor. Yaptığı kesme vuruş kalenin üstünden az farkla dışarı çıkıyor.

56' (M.Başakşehir) Medipol Başakşehir'in hızlı gelişen atağında Mehmet Batdal geriden gelen Edin Visca'yı görüyor. Visca şık bir hareketle rakibi Tomas Sivok'tan sıyrılıyor. Edin Visca'nın yerden yaptığı sert vuruşta kaleci Mert Günok doğru yerde durarak topa sahip olmayı başarıyor.

58' (M.Başakşehir) Emre Belözoğlu'nun savunma arkasına gönderdiği topa hareketlen Sokol Cikalleshi ofsayt pozisyonunda kalıyor.

60' (Bursaspor) Edin Visca kendi sahasından topu uzaklaştırmak isterken, Bekir Yılmaz'ın arkadan sert hareketine maruz kalıyor.

60' (Bursaspor) Hüseyin Göçek Bekir Yılmaz'a, Edin Visca'ya yaptığı sert hareket sonrasında tereddüt etmeden sarı kartını gösteriyor.

 65' (Bursaspor) GOOOLL!! Aziz Behich ile Bursaspor 3-1 öne geçiyorBursaspor kontra atağında Aziz Behich topla rakip sahaya girdikten sonra Deniz Yılmaz ile verkaç yapıyor ve kaleci Volkan Babacan ile karşı karşıya kalıyor. Aziz Behich ceza sahası içerisinde düzgün bir plase vuruşla topu filelere gönderiyor.

 

65' (Bursaspor) Deniz Yılmaz karşılaşmadaki ikinci asistini yapmayı başarıyor.

  68' (M.Başakşehir) GOOOLL!! Medipol Başakşehir Tomas Sivok'un kendi kalesine attığı gol ile farkı yeniden bire indiriyor.

 

69' (M.Başakşehir) Emre Belözoğlu'nun Pablo Batalla'ya yaptığı hareket sonrasında Bursaspor etkili bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.

70' (Bursaspor) Pablo Batalla'nın kullandığı serbest vuruş barajı geçmiyor.

71' (Bursaspor) Bursaspor'da Şamil Cinaz, Erdem Özgenç'in yerine oyuna dahil oluyor.

72' (M.Başakşehir) Medipol Başakşehir'de oyuncu değişikliği yapılıyor. Alexandu Epureanu, Yalçın Ayhan'ın yerine oyuna giriyor.

 75' (M.Başakşehir) GOOOLL!! Medipol Başakşehir Sokol Cikalleshi ile beraberlik golünü buluyor.Ceza sahası yay bölgesinde yaptığı kısa paslaşmalarla boş alan arayan Medipol Başakşehir'de Mehmet Batdal topu, Sokol Cikalleshi'nin önüne bırakıyor. Sokol Cikalleshi yayın üzerinden yaptığı sert ve düzgün plase vuruşla topu köşeden filelerle buluşturuyor. Durum şimdi 3-3.

 

75' (M.Başakşehir) Mehmet Batdal takımının üçüncü golünde asist yaparak takımına katkıda bulunuyor.

79' (Bursaspor) Aziz Behich topsuz alanda rakibi Uğur Uçar'la girdiği mücadele sonrasında sarı kart görüyor.

79' (M.Başakşehir) Uğur Uçar da Aziz Behich ile girdiği mücadele sonrasında sarı kart görüyor.

80' (M.Başakşehir) Medipol Başakşehir'de son oyuncu değişikliği yapılıyor. Semih Şentürk oyuna girerken, Mehmet Batdal oyundan alınıyor.

83' (M.Başakşehir) Alparslan Erdem sol kanattan atağa katılıyor ve altı pas çizgisine kavisli bir şekilde topu havalandırıyor. Semih Şentürk bu topa yükselerek kafa vuruşunu yapıyor. Top az farkla direk dibinden dışarı çıkıyor.

85' (Bursaspor) Ricardo Faty, Emre Belözoğlu'na faul yapıyor. Medipol Başakşehir kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.

86' (M.Başakşehir) Emre Belözoğlu serbest vuruşta kaleye vurmak yerine pas vermeyi tercih ediyor. Alexandu Epureanu topla ceza sahası sol çaprazında buluşuyor. Yaptığı sert vuruşu kaleci Mert Günok son anda çeliyor.

87' (M.Başakşehir) Deniz Yılmaz orta alandan savunmanın arkasına hareketleniyor. Bekir İrtegün, Deniz Yılmaz'ın formasından çekiyor ve faul yapıyor.

87' (M.Başakşehir) Bekir İrtegün yaptığı bu hareket sonrasında sarı kart gören isimler arasına katılıyor.

89' (Bursaspor) Bursaspor'da Jem Karacan oyuna girerken, Ricardo Faty oyundan alınıyor.

90' (M.Başakşehir) Hüseyin Göçek karşılaşmanın son bölümüne 3 dakikalık uzatma süresi ilave ediyor.

90' (M.Başakşehir) Alexandu Epureanu'nun sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa Sokol Cikalleshi kafa vuruşunu yapıyor. Top kalenin solundan farklı şekilde dışarı çıkıyor.

90' Hakem Hüseyin Göçek karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor. Karşılaşma 3-3 sona eriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.