Hava Durumu

Alkol yine yerle bir etti

Kocaeli'de alkollü bir sürücü, gece yarısı direksiyon hakimiyetini kaybederek iki dükkan, iki araç ve tarihi bir çınar ağacına çarptıktan sonra durabildi. Kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Alkol yine yerle bir etti

Kaza, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gece 03.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Yürüyüş Yolu üzerinde seyir halinde olan Orhan K. idaresindeki 34 KP 9341 plakalı araç düz yolda giderken bir anda kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan bir araca çarptı. Kontrolünü kaybeden sürücü daha sonra bir cep telefonu bayisine ve bitişiğindeki kuruyemiş dükkanına çarptı. Dükkanlara çarptığında da duramayan araç, yol kenarındaki başka bir park halindeki araca vurduktan sonra tarihi bir çınar ağacına çarparak durabildi.

Kazanın ardından olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen sürücü Orhan K., ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. Sürücü Orhan K., tedavisinin tamamlanmasının ardından ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezi'ne getirildi. Burada işlemleri tamamlanan Orhan K., daha sonra serbest bırakıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.