Hava Durumu

17 yaşında vücudunun yarısı yandı

Çalıştığı işyerinde meydana gelen kazada vücudunun yüzde 50'si yanan 17 yaşındaki genç, maddi imkansızlıklar nedeniyle yüz nakli olamıyor. Oğlunun tedavisi için 150 bin lira gerektiğini belirten baba Hüseyin Kayabaşı, "İşyeri sahibinden yardım istedik ama olmadı. Benim durumun yok. Ben oğlumun yüz nakli için yardım istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
17 yaşında vücudunun yarısı yandı

İddialara göre 2015 yılında işe girdiği gün çalıştığı atık dönüşüm makinesinde meydana gelen patlama 17 yaşındaki Barış Kayabaşı'nın yüzü dahil vücudunun yüzde 50'sini üçüncü derece yaktı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde 45 gün yoğun bakımda yatan genç, ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için yüz nakli olamıyor. Yüzünün çeşitli yerlerinde platin olan genç evden dışarı çıkamıyor. 17 yaşındaki Barış'ın ailesi çocukları için uzatılacak bir yardım eli bekliyor.

"DURUMUM YOK, OĞLUM İÇİN YARDIM İSTİYORUM" 
Maddi durumlarının iyi olmadığını belirten baba Hüseyin Kayabaşı, yüz nakli için 150 bin liraya ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, oğlu için yardım istediğini söyledi.  Hüseyin Kayabaşı, yaşanan olayı anlatarak, "Ben de aynı iş yerinde çalışıyordum. Barış da o gün işe başlamıştı. Çalıştığı makinede 280 derecede plastikler geri dönüştürülüyordu. Makine de sıkışınca patladı ve sıcak plastik her yerini yaktı. Bayrampaşa'dan Kartal Eğitim ve Araştırma Yanık Tedavi Merkezi'ne gönderdiler. Oğlum 4 gün hiç uyanmadı. 40 günde yoğun bakımda kaldı" diye konuştu.

Maddi durumunun olmadığını belirten Kayabaşı, "Fabrika sahibi bir süre bize yardım etti. Oğlum hayati tehlikeyi atlattıktan sonra yardımı kesti. Akdeniz Hastanesi'nde yüz nakli için yaklaşık 150 bin lira istiyorlar. İş yeri sahibinden yardım istedik ama olmadı. Benim durumun yok. Ben oğlumun yüz nakli için yardım istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.