Hava Durumu

Müzisyenden Kılıçdaroğlu hakkında...

Bursa'da bir müzisyen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Müzisyenden Kılıçdaroğlu hakkında...

Cenk Olcaytürk, Ankara'da yapılan CHP kurultayında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiğini ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Halkın yüzde 52 oyu ile cumhurbaşkanı olan Erdoğan'a hakaret edilmesinin zoruna gittiğini söyleyen müzisyen Olcaytürk, "Halkın yüzde 52 oyu ile seçilen cumhurbaşkanına hakaret eden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyusunda bulundum. 35. CHP kurultayında cumhurbaşkanı hakkında söyledikleri zoruma gitti. Kimsenin cumhurbaşkanına hakaret etme hakkı yoktur. Ona hangi siyasi parti mensubu hakaret ederse, haklarında suç duyurusunda bulunacağız. Bu benim demokratik hakkım. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığım şikayete ihtiyacı yok. Onu sevdiğim ve oy verdiğim için suç duyurusunda bulundum" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bir an önce inzivaya çekilmesi gerektiğini söyleyen 50 yaşındaki Cenk Olcaytürk'ün suç duyurusu dilekçesi Ankara Başsavcılığı'na gönderilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.